Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem gáz ha egy kövér lány...

Nem gáz ha egy kövér lány megy futni?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokszor elhatároztam hogy elmegyek futni de szégyellem magam

160 cm vagyok és 50 kg de nem merek futni menni inkább itthon eddzek

Mit csináljak? :(

2015. aug. 26. 07:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira ciki, mint mikor egy túlsúlyos ember megy konditerembe. Azért teszi, hogy változzon - te is ezért teszed. Lehet, hogy lesz pár bunkó suhanc, aki beszól a padról, de az emberek java tisztelni fog, hogy teszel magadért. Meg amúgy is zenével futsz, nem hallod őket, ráadásul magadért teszed, nem értük. Nem gáz.
2015. aug. 26. 08:01
 2/15 anonim ***** válasza:

Először is örülj neki, hogy a 160 cm-hez csak 50 kg vagy, ugyanis az egyáltalán nem a "kövér lány" kategória.

Másodszor - én már most tisztellek azért, mert futással, mozgással akarsz fogyni és nem agyon éheztetni magadat fiatalon :-)

Szóval menj bátran és ne foglalkozz a beszólogatókkal. Én, amikor futni mentem, olyan vörös lettem, mint a rák, kaptam is megjegyzéseket, de később azért már elismeréssel néztek rám ugyanazok az emberek :D

2015. aug. 26. 08:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem ciki! En orommel nezem azokat a kover/duci embereket, akik futnak (egyre tobben) mert tesznek azert, hogy fittek, sportosak legyenek, es esetleg vekonyabbak is legyenek. Szoval en tamogatom az otletet!
2015. aug. 26. 08:12
 4/15 anonim válasza:
Egyet értek az utolsó hozzászólóval!:-)
2015. aug. 26. 08:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

160cm és 50kg... nem is vagy kövér, nyugodtan menj futni.

Viszont aki tényleg kövér az ne menjen futni, mert tönkremegy a térde a túlsúly miatt. Amíg el nem ér egy bizonyos súlyt, inkább sétáljon, biciklizzen.

2015. aug. 26. 08:56
 6/15 anonim ***** válasza:
az 50 kg mióta kövér? az annyira nem sok hogy szégyellni kéne
2015. aug. 26. 09:18
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Inkább becsülendő, hogy tesz valamit magáért.

Viszont!!! Te egyáltalán nem vagy kövér! Még csak duckó sem!

Ha te kövérnek gondolod magad, akkor valami gond van a fejedben.

2015. aug. 26. 09:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Azért ezt így kg alapján nem lehet megítélni, a testzsír százalékot kell nézni. Máshogy néz ki egy sportos 50 kg-os és máshogy egy olyan, aki szinte semmit nem mozog. A szó szoros értelmében viszont kövér nem vagy, de lehet hogy van rajtad egy kis fölös husi. Én 157 cm vagyok és 47kg, de a hasamon és a combomon még mindig van mit ledolgozni.
2015. aug. 26. 09:37
 9/15 anonim ***** válasza:

50 kilósan nem lehetsz kövér.

Ha meg mégis, akkor is nagy pacsi, hogy lejársz futni.

Én futok jó ideje, pár éve kijött a pályára egy extrém kövér srác, az őszi futóversenyen láttam, leadott egy csomó kilót.

Mégis a legnagyobb pacsi neki, mert rengetegszer láttam, hogy ment és futott rendületlenül.

2015. aug. 26. 09:45
 10/15 A kérdező kommentje:

Szabadban gondoltam a futást mert nincs lehetőségem konditerembe menni

Köszi a válaszokat :)

2015. aug. 26. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!