Nem gáz ha egy kövér lány megy futni?
Már nagyon sokszor elhatároztam hogy elmegyek futni de szégyellem magam
160 cm vagyok és 50 kg de nem merek futni menni inkább itthon eddzek
Mit csináljak? :(
Először is örülj neki, hogy a 160 cm-hez csak 50 kg vagy, ugyanis az egyáltalán nem a "kövér lány" kategória.
Másodszor - én már most tisztellek azért, mert futással, mozgással akarsz fogyni és nem agyon éheztetni magadat fiatalon :-)
Szóval menj bátran és ne foglalkozz a beszólogatókkal. Én, amikor futni mentem, olyan vörös lettem, mint a rák, kaptam is megjegyzéseket, de később azért már elismeréssel néztek rám ugyanazok az emberek :D
160cm és 50kg... nem is vagy kövér, nyugodtan menj futni.
Viszont aki tényleg kövér az ne menjen futni, mert tönkremegy a térde a túlsúly miatt. Amíg el nem ér egy bizonyos súlyt, inkább sétáljon, biciklizzen.
Nem gáz. Inkább becsülendő, hogy tesz valamit magáért.
Viszont!!! Te egyáltalán nem vagy kövér! Még csak duckó sem!
Ha te kövérnek gondolod magad, akkor valami gond van a fejedben.
50 kilósan nem lehetsz kövér.
Ha meg mégis, akkor is nagy pacsi, hogy lejársz futni.
Én futok jó ideje, pár éve kijött a pályára egy extrém kövér srác, az őszi futóversenyen láttam, leadott egy csomó kilót.
Mégis a legnagyobb pacsi neki, mert rengetegszer láttam, hogy ment és futott rendületlenül.
Szabadban gondoltam a futást mert nincs lehetőségem konditerembe menni
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!