Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem gáz ha egy kövér lány...

Nem gáz ha egy kövér lány megy futni?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokszor elhatároztam hogy elmegyek futni de szégyellem magam

160 cm vagyok és 50 kg de nem merek futni menni inkább itthon eddzek

Mit csináljak? :(

2015. aug. 26. 07:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne szégyeld magad! Igen is a kövér lányok is szépek :D

amelyik meg nem az soványan se lenne szebb. Meg amúgyis mit panaszkodsz? Nem is vagy kövér :D

Teljesen átlagos vagy

2015. aug. 26. 12:27
 12/15 anonim válasza:
Menjél nyugodtan , mert minden lehetsz csak kövér nem!
2015. aug. 26. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:
44%

Én is hasonló paraméterekkel vagyok megáldva.

Pont ezért éjjel futok, hogy kevesebben lássanak. Ha nem érzed jól magad kint, próbáld meg ezt.

2015. aug. 26. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:

L*szart gáz. Amúgy meg nem vagy kövér!

Én 165/75-tel kezdtem kocogni esténként, nem igazán érdekelt, hogy ki mit mond. Amúgy is mindig zenével futok, szóval ha be is szólt valaki, nem hallottam :)

Mostanra 10 kg-t fogytam, effektíve futni járok, most már 40 perc alatt futok 7 km-t, ami nálam elég nagy fejlődést jelent :) ha ki is megyek, inkább közömbös/elismerő pillantásokat kapok, legalábbis amennyire látom.

Az elején lehet, hoy kicsit frusztrálni fog a dolog, meh 'jajjúristenkimitszól", de egy idő után már csak a mozgásra és az élvezetre fogsz koncentrálni :))

2015. aug. 26. 15:03
 15/15 anonim válasza:
Én a helyedben ugróköteleznék meg ilyen aerobik jellegű tornát csinálnék kezdetben. Mondjuk tavaszig. Ettől megfelelő állóképességed is lesz és fogyni is fogsz, amivel sokkal könnyebb a futás(+nem nyúlnak meg a szöveteid)
2015. aug. 31. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!