Egy 12 éves lánynak melyik has illik a legjobban?
Érdekelne, hogy egy ducibb lánynak melyik hastipus a lemegfelelőbb:
-A gömbölyű has,
-A hurkásodó has,
-vagy a lógó has.
Köszönöm!
Most a 90 naposat csinálom, mert bevállt anyukámnál, ezen kivül, ha letelik a 90 nap, nem fogok enni, mert akkor a szervzet a hurkáimat elkezdi lebontani.

Szia! Én is mikor olyan idős voltam ,mint most Te,elég jó erőben voltam (azért nem voltam duci,csak,ha pl. 158 cm voltam 58 kg, ha 160 cm 60 kg) . Amikor 8.osztályos lettem meguntam azt,hogy lassabban tudok csak futni,mint a többiek, nem jönnek rám olyan ruhák,amik nekem tetszenek, stb.,ezért elkezdtem mozogni és helyesen táplálkozni. 8.osztály évvégére 8,5 kg-t fogytam :) Nagyon boldog vagyok azóta.
Szerintem már most tehetnél egy picikét az egészséged érdekében...Mondjuk suli után elmehetnétek anyukáddal fél órát sétálni, nem ennél olyan sok hizlaló,zsíros ételt(ezalatt a chipseket,cukrokat,kekszeket,cukros -és szénsavas üdítőket értem). Hidd el már ezek is sokat jelentenek. Suliba vigyél pl. zöldséget/gyümölcsöt, ásványvizet, sonkával és salátával töltött szendvicset .
Tudom,hogy nem erre irányult a kérdésed, és ne haragudj meg,de azok közül a hasak közül egyik sem túl megnyerő...

''...ha letelik a 90 nap, nem fogok enni, mert akkor a szervezet a hurkáimat elkezdi lebontani.,,
Ennél nagy marhaságot. Ha nem eszel,a szervezeted 'takarék-üzemmódra' áll, azaz, mivel nem fogsz sokat enni, azt a picit is amit megeszel,a szervezeted rögtön zsírrá fogja elraktározni. Egyél csak nyugodtan,de ne hizlaló,zsíros ételeket és mozogj.

Az meg mi, hogy "melyik has áll legjobban"?
Az alkatodat öröklöd, nem te választod meg. Az pedig nem kifogás a fogyásra, hogy hároméves korod óta kövér vagy: egyszerűen nem kell annyit enni, és többet kell mozogni. Felnőtt nőnek is sok a 77 kiló, kivéve, ha két méter magas...
Ha most nem kezdesz el valamit tenni a súlyos csökkentése érdekében, egész felnőttkorodban szenvedhetsz a kövérség miatt.

12 évesen melyik áll jól???
Szerinted mégis melyik? Az utolsó képen ami van??
Hogy lehet ilyet kérdezni?
Menj sportolj és ne a gép előtt ülve gondolkozz azon, hogy hogyan lehetnél szép nagy pocakkal. SEHOGY. Le kell fogyni, ha 12 évesen már duci vagy, akkor mi lesz később???

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!