Szerintetek milyen stílus áll a legjobban ruhában egy olyan lánynak mint nekem?
Jobb lenne ha képet is mellékelnél :)
De egyébként emo NE legyél. Magadat teszed nevetségessé. Attól, hogy a barátaid úgy öltözködnek, nem biztos, hogy neked is úgy kell. Inkább öltözködsz csinosan, csajosan (de azért ne durván, plázacicásan). Lehet, hogy tinikorban az emo a menő, de pár év (de inkább pár hónap) múlva rájönnek, hogy milyen nevetséges.
Szia!
Én a te korodba, és most is előnyben résesítem a csinosabb ruhákat.Ez nem azt jelenti hogy ki kell rakni mindenedet, épp ellenkezőleg.Aranyos kis blúzok,színes kardigánok, esetleg szoknyák.Hidd el, ezeket a darabokat később is hordhatod, nem fogod szégyellni őket:)
Szerintem átlagos és ízlésesen:)
Nekem pl. nagyon tetszik egy egyszerű farmernadrág,ami inkább cső (nem trapéz) és rá egy póló vagy egy hosszúujjú + lehet kapni ilyen kis aranyos farmer mellényeket:)
Ha vékonyak a lábaid (közepesen) akkor jól áll a csőnadrág.Mivel sok ducibb csaj azt hord,neked jobban állna akkor.
Ha csinosan szeretnél öltözködni.De lehet vannak benne túl cicababásak: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!