Milyen/mennyi edzéssel vagy diétával lehet ilyen alakom? Vagy esetleg milyen fogyókúrát ajánlotok?
Nem vagyok kövér csak enyhén husis 160 cm-hez 55 kiló, ami a magasságomhoz az átlagos súly de nem vagyok vele megelégedve, a súlyommal igen de az alakommal nem. Hasonló alakot szeretnék mint a képen lévő lányoknak.
Nekem nagyon bejön az ilyen testalak.
De viszont neki(k) jól áll, alapból a genetikája is "jó"
Láttam már vékony lányt, valószínűleg lefogyott és hááát, lehet jobban tette volna, ha maradt volna az eredeti alakjában.
2 adatot adtál meg, amiből az alakod nem tudjuk meg. Ha viszont egyszerűen vastag csontozatú vagy, vagy más testalakú, akkor sose leszel sajnos ilyen :/
Mindenesetre sok sikert kívánok! Csak majd későbbiekben óvatosan, tudd, hogy hol van a határ! Diéta mindenféleképp, de nem koplalás, mert a kettő nem ugyan az. Az edzésnél pedig arra figyelj, hogy ne izomnövelő edzés legyen, mert akkor pedig az izom miatt nem lesz ilyen alakod.
Egyébként van fent youtube-on is néhány videó.
pl ez: https://www.youtube.com/watch?v=CR-VaF8iFls
A combra (thigh gap) megy rá, de hogy mennyire hatásos vagy sem, ne tőlem kérdezd :D
Nem lebeszélni akarlak, hiszen nagyon tetszik nekem az általad linkelt alak, de mielőtt belemennél mérlegeld, hogy valóban lehet-e neked ilyen alakod vagy sem!
Vagy csak hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!