13 éves vagyok,170 cm, és 50 kg. Szeretnék lefogyni 47 kg-ra. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 23:56
11/27 A kérdező kommentje:
Taekwondozom. :)
2015. szept. 17. 17:05
13/27 anonim válasza:
Na akkor a erőnléti/kiegészítő edzésből repetázzál! Jó csaj lehetsz. ;) Szól 5 év múlva! ;)
14/27 anonim válasza:
ha sportolsz is tuti nem vagy kövér .
15/27 anonim válasza:
nő mint mint a dudva de enni egyik sem akar...
16/27 anonim válasza:
Ez is egy ugyanolyan kérdés mint a többi. Ezzel te most azt várod hogy mi elkezdjük mondani, hogy te milyen vékony vagy. Hagyj békén minket, és ne itt csillogtasd magad.
17/27 anonim válasza:
Hosszában is nőhetsz még, és széltében is, a Te korodban fogyózni nem kell. Ha túl sovány vagy, a hormonjaid sem fognak megfelelően működni, annak a talaján pedig számos másodlagos betegség alakul ki.
Hacsak tényleg nem akarsz csontsovány lenni, és vállalni az örökös gyengeséget, vitaminhiányt, egymást követő fertőzéseket, hormonzavart.
18/27 anonim válasza:
Te jó ég ! Örülj annak az 50 kilódnak !! Én 4 !! éve vagyok 42 kg és fel, se le ! Egyszerűen gyűlölöm ! :( 19L
19/27 Stewie Griffin(real) válasza:
Sehogy. Így is olyan lehetsz, mint egy botsáska.
20/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nevezném magam botsáskának. Az alakom tökéletes, a csontjaim nehezek. :)
2015. szept. 22. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!