Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon érdemes Norbi Update-es...

Vajon érdemes Norbi Update-es péksüteményeket venni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy fogyni tőlük nem fogok, csak a mozgástól és a kalóriaégetéstől. És ha kevesebb kalóriát eszem egy nap, mint amennyit kellene.

Esti sulimmal szemben van egy ilyen bolt, de sosem vásároltam még itt. Érdemes néha ilyeket vennem? (Úgyis csak kroaszont, és banánt, és joghurtitalt eszem tanítási napokon).

Gondolom kevesebb ch-t és kcal-t tartalmaznak, mint az átlagos péksütik. Na, de pl. több bennük a mesterséges anyag, adalék, vagy térfogatnövelő?

Köszönöm!

18/L

2015. szept. 15. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
meg ha fogyni akarsz, akkor a kroi, banán, joghurtital egyáltalán nem jó választás :( cukrosak, zsírosak!
2015. szept. 16. 09:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Spar nincs a közelemben :( Csak Príma... Nem akarok én túlzottan fogyni, de jó lenne odafigyelni az alakomra :)
2015. szept. 16. 12:27
 13/15 anonim ***** válasza:

NAtúr joghurtot ehetsz, salátán is.

Heti hány tanítási nap van? nem hinném, hogy pár délután annyira befolyásolja. Ha máskor, otthon meg kevesebbet, jobbat eszel: saláta, hús, stb.

Nasinak vihetsz répát, almát is,teljes kiőrlésű szendvicset. Norbi cuccainál jobb.

2015. szept. 16. 12:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)))
2015. szept. 16. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Valoban nem szukseges Norbi termekeket vasarolni a hatekony fogyokurahoz. En vinnek a helyedben mandulat, bogyos gyumolcsoket, almat, esetleg diot, de ezeket a magvakat csak modjaval. Csomafolhatsz magadnak valamilyen salatat, vagy csirkemellet barna rizzsel, az elall.

Egyebkent en bevallom szoktam vasarolni Norbi peksegben. Kozel van hozzam es mindig a Dr Schwarz zsemlet veszem, ami finom, szojamentes es keves kaloria, raadasul egy darabban kb 4g szenhidrat van. A tobbi peksutijet nem szivesen eszem, mert szojaallergiam van. Szoval a Szojamentes peksutijeit erdemes megkostolni, de ha fogyas a celod erdemesebb tartalmas kajat enni, mint a hus, zoldseg, tojas, magvak es rizs mertekkel.

2015. szept. 17. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!