Szeretnék, fogyókúrázni, hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyókúrázni de nem igazán tudom,hogy álljak neki. Minimum 30-35kg túlsúlyom van.2015. szept. 12. 20:52
1/4 anonim válasza:
Augusztus elején kezdtem nekem is min 30kg-ot le kell dobnom. Először is használd a www.kaloriabazis.hu oldalt. Mivel azt is kiírja hogy mennyi fehérjét, szénhidrtot, és zsírt viszel be meg tudod tervezni hogy hasznos tápanyagokat vigyél be. Vegyél fehérjét mert szinte biztos hogy nem eszel eleget. Kezdj el mozogni is valamit én biciklizni kezdtem, főleg azokon a napokon amikor nagyon kajájhatnékom van mert így sokkal többet ehetek mellette néha guggolás, fekvőtámasz felülés-lábemelés hogy ne izomból foggyak le. Ezzel a módszerrel eddig 7kg-ot dobtam le.
2/4 anonim válasza:
Ahogy előző válaszoló is írta, a kalóriabázis.hu-t én is ajánlom, nekem rengeteget segített, és nagyon egyszerű a használata. A kenyér, tészta, cukros dolgokat csökkentsd, aztán el is hagyható. Nálam az alapvető dolgok: csirkemell, hal, zöldségek, kevés krumpli, puffasztott rizs, xilit, túró, rántás nélküli levesek. Én a főzelékeket és a tejtermékeket is próbálom elkerülni. Csirkét sütözacskóban sütöm bőr nélkül.Ja és természetesen sport. Sok sikert!:)
3/4 anonim válasza:
Kettes vagyok. És olaj helyett kókuszzsír:)
4/4 anonim válasza:
A kaloriabazis.hu hasznos lehet a számolásban, de persze nem mondja meg, hogy jól eszik-e az ember, szénhidrát és szénhidrát között is van különbség, s csak mert alig eszünk, nem kell kevés fehérje, hiába azt adja ki a százalék. A százalékozásnak nincs sok értelme, a test nem így működik, vannak hozzávetőleges minimum és olykor maximum értékek, grammban, s elég tág határok közt változhatnak a konkrét értékek. Csak mert 90% zsír jön ki egy napra (jó, ez extrém érték, inkább magas kalóriabevitelhez vagy ritka böjtös naphoz illő), nem biztos, hogy nem sokkal egészségesebben étkezik valaki, mint az átlag kalóriabázist használó... De ha ez összezavar, kérdező, felejtsd el, ez tényleg nem a tipikus mód. De a zsírtól nem kell félni, sokunknak jobb, ha a szénhidrát alacsony... Én máshogy nem is tudtam fogyni sosem, csak erőteljes szénhidrátcsökkentéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!