1 honap alatt hogyan lehetne leadni 5 kg-ot, vagy 10 kg-t? Oh es Valaki fogyott vagy ra segitett a zold tea a fogyasban?
Szia!
Szerintem először is szánd el magad (amit már elkezdtél, mert beírtál), legyél kitartó, és ne add fel, ha egy hét után nem lesz változás (mert több, mint valószínű, hogy még nem lesz)!
Elmesélem, hogy én hogyan tudtam fogyni 7 kg-ot egy hónap alatt. Reggel ettem ugyanúgy mindent, amit akkor, amikor még nem fogyóztam, tehát péksüti, zsömle, felvágott, stb., délben egy kicsit kevesebbet ettem, mint a fogyózásom előtt, de szintén ugyanúgy mindent, délután 4 óra után viszont semmit! :S Tudom, nagyon nehéz nem enni semmit, de én rettentően elszánt voltam, és amúgyis csak az első hét volt nehéz. Fontos, hogy ne igyál üditőket, csak vizet vagy maximum (néha) 100%-os leveket. Amúgy azt hallottam, hogy aki nem bírja ki, hogy ne egyen 4 óra után, annak engedett az alma, de csak az. Én kibírtam nélküle, nekem lelkiismeret-furdalásom lett volna, ha megeszem.
Az is fontos még, hogy a fogyózás mellett mozogj! Én rendszeresen sportolok, úgyhogy ezzel nem volt gondom. Én biztosan magamtól nem jártam volna el futni, mert nagyon utálok. Így nem mondom, hogy menj és fuss 30 percet, inkább járj el valami fitness-terembe, szerintem tök jó, még barátkozni is lehet. :-) Körülbelül ennyit tudtam így most, remélem valamit segítettem.
Egyébként hány éves vagy? Hány cm magas és hány kg? Persze csak akkor, ha publikus... :-)
20/L
1. Hova sietsz?
2. A leírásod alapján nem tűnsz valami határozottnak.
kezdet voltam.
Csodák nincsenek. Csak zöldtea meg alma fogyasztással nem fogysz le. Akkor se, ha pluszba eszed, akkor se, ha kizárólag azt.
Semmi fehér liszt, semmi cukor, semmi olyan, amiben ezek vannak. Műkaja felejtős.
Csirke, hal és zöldség bármilyen formában ebédre és vacsorára.
Reggelire teljes kiörlésű kenyér, de csak reggelire. Normális szendvicsnek, salátával.
Nem kell ide minden féle fuxos diéta.
Nem kell annyit zabálni , és a zsíros seggedet vonszold el a gép elöl és húzzál futni !
első voltam .
"tornáztam nem EDTEM" xdXD
Fogadd őszinte gratulációmat!:):D Amúgy 40-60 perc lassú futás.
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!