Szerintetek belekezdhetek a narancsos diétába?
14 éves vagyok, 176 cm, 70 kg.
Aránytalanul nagy a hasam, vastag a combom, nagy a fenekem.
El szeretném kezdeni a narancsos diétát /LEVEL/.
Lehet tőle valami bajom? (15 napig tartana.)
Hány kg-t fogyhatok?
Írnátok tapasztalatokat?
A válaszokat előre is köszönöm szépen.
Szia Kedves!
Szerintem hagyd ezt a narancsos őrületet és inkább sportolj valamit heti 2-3 alkalommal. Sokkal célravezetőbb és egészségesebb is, mint hiánydiétákkal legyengíteni a szervezetedet. Mozgás+ésszerű táplálkozás=tartós és egészséges fogyás. 14 évesen ne a kaját vond meg Magadtól, hanem inkább mozogj és egyél kevesebb csokit, csipszet és hasonló műkaját.
24/L
Sziaa!
Régebben énis kacérkodtam a narancsdiétával..
De mivel élsportoló vagyok,és számomra többet jelent a sport mint az hogy menyit mutat a mérleg ezért abba hagytam!
Egyél sok zöldséget-gyümölcsöt,és ha nem akarsz elhízni maradhat a kétszersült,gabonapehely... DE A HÚST SOSEM SZABAD ELHAGYNI! Nem muszály napi 40 percet futnod..elég kocognod is ahoz,hogy jó alakod legyen!
Inkább sportolj és legyen feszes popsid,minthogy diétázással szenvedj és legyél csont-sovány lapos seggű (már elnézést a megfogalmazásért)
Egyépként nem te vagy az egyetlen aki diétázik ilyen fiatalon.. ANNAK KELL DIÉTÁZNIA AKI 180 KILÓ ÉS BEÁJUL HA MEGY 3 LÉPÉST!Mivel ők máshogy nem tudnak fogyni,mert túlterhelnék a szívüket.
Fiatal vagy,magas,viszonylag kevés felesleggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!