Szerintetek belekezdhetek a narancsos diétába?
14 éves vagyok, 176 cm, 70 kg.
Aránytalanul nagy a hasam, vastag a combom, nagy a fenekem.
El szeretném kezdeni a narancsos diétát /LEVEL/.
Lehet tőle valami bajom? (15 napig tartana.)
Hány kg-t fogyhatok?
Írnátok tapasztalatokat?
A válaszokat előre is köszönöm szépen.
Minden reggel:
1 alma, narancs vagy barack, 2 db kétszersült vagy pirítós, kávé vagy tea
1.nap
E: 1 alma, narancs vagy barack, 1 tojás, 1 tejföl, 2 db kétszersült vagy pirítós, kávé vagy tea
V: 2db paradicsom, 1/2 fej saláta,, 2 tojás, 2 kétszersült vagy pirítós, 1/2 tejföl
2. nap
E: ua. mint 1 nap
V: 10dkg túró, 1/2 tejföl, 1 alma, narancs vagy barack, 1db kétszersült vagy pirítós, kávé vagy tea
3. nap
E: 1 alma, narancs vagy barack, 1 tojás, 1 tejföl, 1 fej saláta
v: 3 szelet párizsi vagy gépsonka, 1 alma, narancs vagy barack, 1 kétszersült vagy pirítós, 1/2 tejföl
4. nap
E: 12,5 dkg túró, 1 paradicsom, 1 csemege uborka, 1db kétszersült vagy pirítós
V: 10dkg gépsonka, 2 paradicsom, 1 alma, narancs vagy barack, 1db kétszersült vagy pirítós
5. nap
E: 20dkg gépsonka, 1 paradicsom, 1 kétszersült vagy pirítós
V: 2 paradicsom, 1/2 fej saláta, 2 tojás, 2db kétszersült vagy pirítós, 1/2 tejföl
Ez a diéta. Természetesen emellett minden nap mozognék legalább 30 percet ( futás vagy lépcsőzőgép )
Hát ez állati!!! Ez komoly? De tényleg!!!
A pirítós hízlal. Fehér lisztből van (a többi NEM pirul meg). Ha nem akarsz fogyni, akkor sem ajánlott naponta 3-szor enni. Sőt, semmilyen kenyeret nem ajánlott naponta 3-szor.
És mi akadályoz meg abban, hogy zöldséget és salátát egyél? Kb. 0 kalória van bennük.
Barackot meg honnan veszel ilyenkor? Ha lehet is kapni, bazi drága és semmi íze. Ugye nem cukros lötyibe áztatott befőttre gondoltál????
Inkább almát vagy narancsot ennék, és kétszersültet.
Mindegy, azt hiszem elkezdem. Meglátjuk mi lesz belőle.
Huuh... mondjuk 6 kiló már nem lenne olyan rossz.
Tatárbifszteket én is helyettesítem, amúgy se lenne gusztusom megenni :D
Kétszersültet eszek mindenképpen.
A diéta alatt is próbálok sportolni (most is szoktam, elkezdtem február közepén futni, meg keveset enni, le is ment 3 kg, de visszajött azonnal)
Igazából nyárra meg ballagásra szeretnék jó alakot.
(Meg egy hónap múlva ilyenkorra):D
Köszönöm a válaszodat, a beszámolót a diétád végén nagyon várom :)
Ja és még annyi, hogy azért vicces hogy 15 kg fogyást garantálnak :D
Anyukám végigcsinálta, 2 kg ment le -_-
Mindegy. Hétfőn elkezdem, és meglátjuk mi lesz :)
Ez a degenerált étrend is valami hozzá nem értő kretén agyszüleménye, aki aztán szépen publikálta a neten valami hangzatos névvel. Úgy rossz ahogy van, az étkezések száma kevés, a fehérjebevitel kevés, az összeállítás teljesen rossz.
Izomveszteséget lehet vele elérni, a mérleg kevesebbet mutat ugyan, de a zsír marad. És ha abbahagytad akkor utána miket fogsz enni???
Butaság az egész, mint az összes többi ilyen-olyan-amolyan fogyókúra.
Meg kell tanulni táplálkozni, és tisztában lenni a test szükségleteivel, ez a titok.
Egy dietetikus személyi edző
De sok hülye van....:S
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!