Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nönek a labaim es a...

Miert nönek a labaim es a hasam miota futok? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Egy het testmozgast kihagytam mert taborban voltam es ott nem volt lehetösegem semmire de az etkezesre ugyan ugy figyeltem es minden rendben volt..erre hazajöttem es ugye megint tudok futni es jarok is ugy hogy 2 nap futas 1 pihenö es azota miota hazajöttem vastagabbak a labaim es nagyobb a hasam is...miert? Vagy lehet hogy csak azert mert meg fog jönni(mostanaban kellene)? Mert van amikor felfujodok..sokszor...szerintetek? Mit csinaljak? Legyszi' ne hülye valaszt küldjetek..elöre is köszi

2015. aug. 27. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
A lábad lehet hogy az izomtól lett nagyobb csak nem tűnt fel
2015. aug. 27. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésedet.:) Igen, a ciklus végén a visszatartott víztől lehet "hízni", kerekedni, feszülni. Majd kipisiled később.
2015. aug. 27. 21:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. aug. 28. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!