Miért fájnak ennyire lábaim? Valami krém?
Nem rosszindulatból, de 10 hetes terhesen 6 kg hízás nagyon soknak tűnik.
Ha van lehetőséged rá, napközben többször zuhanyozd le hideg vízzel a lábad, hiszen ez a meleg is rátesz egy lapáttal. Krémről nem tudok nyilatkozni.
Nem akarlak megbantani, de fogd vissza az etkezest, mert igy mennyi lesz a vege? A 20. Heten kb 300-400 gramm a baba. Szoval a felidoig nem indokolt a hizas. Gondolom a labaid megereztek a hirtelen terhelest. Ezt meg talan le is tudod adni, ha odafigyelsz. Ez rengeteg hizas egy honap alatt, mert kb azota tudod.
en 34 hetes vagyok es most jarok ennyi hizasnal... igaz en nagy sulyu vagyok es odafigyelek a kajara.
Azért nem kell riogatni. 12 hetesen 5 kilónál jártam, mert az émelygést, hányást csakis folyamatos rágcsálással tudtam "kontrollálni". És persze hogy nem a sárgarépára és az uborkára enyhültek a tünetek, hanem a sós péksütikre.
Mégse híztam bálnává a végére. Amint elmúlt a rosszullétes időszak, lelassult a hízás.
Végül összesen 12 jött fel (és vékonyként kezdtem).
Kérdező,
a súlyon kívül lehet a melegtől is, okozhatja magnézium- és kalciumhiány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!