Hogy lehet rövid idő alatt fogyni?
Mi előtt bármit is tennél fordulj orvoshoz. ugyanis nem mindegy hány kg-ból szeretetnél ennyit fogyni. Még megbetegszel.
Egyébként pedig növésben lévő és fejlődésben lévő szervezet vagy. Ha drasztikus fogyókúrába kezdesz örök életre eltolhatod az egészséged. Hormonzavaros leszel, meddő, és esetleg még csúnya is.
különben milyen magas vagy és hány kg. Mit és hogyan eszel? Eszel rendszeresen és mozogsz is?
Dietetikus
Nem vagyok diatetikus, de tokeletesen egyetertek az elottem szoloval.
Még annyit tennék hozzá, hogy ha hirtelen fogysz, akkor nemcsak a borodon latszodhat meg, hanem esetleg tobb is visszajon.
Egyel sokszor keveset, és mozogj tobbet, és meglesz az eredmeny. vagy ők tudnak még segiteni [link] (felugyelett mellett tudsz eleg sokat fogyni)
Nézz itt körül és itt is kérdezhetsz:
www.nagyranovok.hu
www.fittcsalad.hu
Gyönyörű szép, sima és fiatalos bőr a termékeinknek köszönhetően! Éhezés nélküli fogyás ,úgy ,hogy közben jól érzi magát!
-Én is kipróbáltam az összes létező "divat" diétát,volt amelyiket pontosan betartva még híztam is!
Ezután akadtam össze véletlenül a mi termékeinet bemutató hölggyel.Neki köszönhetem,hogy 2 hónap alatt 10cm.ertől szabadultam meg koplalás nélkül!Azóta is tartom a súlyom,és jól érzem magam!A bőröm a kitűnő krémeknek köszönhetően ,sima,bársonyos és feszes!Bárkinek szívesen elmesélem,hogy kell alkalmazni! Addig is látogasson el weboldalamra,csak úgy tájékoztatás miatt.Köszönöm,hogy elolvasta ezt a pár sort!
[link] (másolja be a böngészőbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!