Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 centi,58kg vagyok. Jó...

168 centi,58kg vagyok. Jó lesz ez az étrend? --->

Figyelt kérdés

reggeli: 1 db activia 'édesfehér' yoghurt, 2 db hamlet(puffasztot rizsszelet). = 164 kcal

suliban: egy db 60gos rozzzsemléből készült salis szendcs, 2 db hamlet = 244 kcal

ebéd: 200g natúr csirke mell + fejessaláta: 240 kcal

du. : még 2 db hamlet/ 1 alma: 74/50 kcal.

inni: mentes víz.

ez összvissz 720 kcal. emellet konditerembe járnk heti 3×. hnap kezdek. vélemnnyek?

15/L

2010. márc. 10. 20:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
előre nem tudtatom, ezért kell a véleményetek:)
2010. márc. 10. 21:04
 12/25 anonim ***** válasza:

egy 15 éves lány egsézéges esetben amikor nem fogyozik idióta mód mint te. Szóval az egsézséges napi energia szükséglet min. 1500 kcal. Gondolj bele. 800kcal alatti étrendet szigoruan csak kórházi körülmények közt alkamaznak nem véletlen és akkor is csak 1 max 2 hétig

Hülye vgay már az agyadra ment a fogyás.

2010. márc. 10. 21:11
 13/25 A kérdező kommentje:
anyu szerint 1000kcal alatt kéne ennem ha fogyni akarok.. belehalnic sayknemfogok..
2010. márc. 10. 22:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen magas vagyok és 57 kg. Fogyni minimálisat akarok, inkább az izmosodás a célom. Kb. kétszer annyit eszek, mint Te és 1 hónap alatt egy kilót fogytam, és láthatóan feszesebb lettem. Szerintem egy olyan étrendet kéne kialakítanon, amire azt mondod, hogy egész életen keresztül tudsz így enni, mert ha ezt tartod, de visszatérsz a régi étrendre, visszaszedsz minden kilót. Azt javaslom, mint mindenki: semmi nasi, semmi fehérliszt és cukor, sok zöldség, gyümölcs és sok-sok mozgás.
2010. márc. 10. 22:53
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

700kcal ehhez a súlyhoz abszolút koplalásnak számít. A fehérje is kevés és a szénhidrát is. Vitamin szinte nulla. Ha fogysz is, az izom és folyadékveszteség lesz, nem pedig zsír, mivel koplaláskor a szervezet a zsírraktárakhoz ragaszkodik a legjobban.

Napi 5-6 kis étkezés, mindegyik tartalmazzon fehérjét, és egyél több szénhidrátot.

Így csak egy ájuldozó gyenge kislány leszel, és el is fogsz keseredni. Gondolom nem ez a cél. Anyukádat üdvözlöm, de nem ért hozzá, és nem tesz jót veled az 1000kcal alatti tanácsával.

Egy dietetikus személyi edző

2010. márc. 11. 01:23
 16/25 anonim ***** válasza:

Elmondom, mi lesz, drágaságom.

Úgy van, jól írták, a 800 kcal alatti az kb egy kórházi étrend. Én két hétig nem ehettem semmit a kórházban, utána fokozatosan egy zsemle, egy kefír, egy-két kanál főzelék. Szépen le is adtam két hét alatt durván 10 kg-t. Eredmény: ugyan súlyban csak egy-két kiló jött vissza, viszont erősen meg is látszik, hogy izom ment le. Plötyi vagyok. Ja, és mellesleg annyi kajával, amennyit megehettem, menni nem tudtam, attól is elfáradtam, ha kimentem a folyosó másik végébe pisilni. Nemhogy edzeni... Hagyjuk már ezt a hülyeséget. (ja, tegyük hozzá, hogy előtte 164 cm/54 kg voltam)

2010. márc. 11. 12:20
 17/25 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

anyu szerint 1000kcal alatt kéne ennem ha fogyni akarok.. belehalnic sayknemfogok..

De egy okos anyád vna. Meg akar ölni????

15 éves vagy 168 cm és 58 kg. Én is enniy vagyok egy különbséggel 35 vagyok és szültem már két gyerket. És nem akarok fogyni.

már írtam,ohgy ilyen fogyókúrát Dr. PŐados Gyula csinál a Szent Imre kórházbna szigorú kontroll mellet 120 kg embereknek. S neki is csak 2-max 3 hétig,mert azi lyen szigorú diéta súlyos egsézsgékáérosádshoz vezet.

a Te estetedben lefordítva: hormozavar, mentsruálsz rgyáltalán? Ha igen nemv fiogsz és meddő leszel. Ha nem akkor sem fogsz többé....

Aztán a súlyos fehérje hiány következtében izmot fog bontani a szervezeted nem hogy állni, de még feküdni is fárasztó lesz. Nem lesz immunrendszrered a legkisebb náthába is belehallhatsz.

Tönkre mennek az idegeid, nem nem fogsz tudni tanulni koncentráélni hanem élni sem lesz kedved erőd.

Szóval gratulálok az ilyen szülőnek és neked is.

EGYÉL RENDESEN 1500- 1600 kCAL- FEHÉRJÉT, ZSÍRT SZÉNCHIDRÁTOT ÉS VITAMINOKAT. sOK ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS, FEHÉR HÚS HAL TEHTERMÉK ÉS TELJESKIÖRLÉSÜ KENYÉR.

FELEJTSD EL AZ ENERGIIA ITALOKAT,KÁVÉT, KÓLÁT. íGYÁL VIZET GYÓGYNÖVÉNYES TEÁT ÉS GYÖMÖLCSLEVEKET NAPOTA 2-25L-T

mOZOGJ RENDESEN HETI 2 ÓRÁT ÉS FOGXYSZ 1-2 KG ÉS FORMÁS LESZEL. dE NE AKARJ MÁR A BÉKA SEGGE ALÁ FOGYNI MERT OTT LAKIK A HALÁL.

2010. márc. 11. 13:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Igazából azt nem értem, hogy minek akarsz fogyni. A magasságodhoz a súlyod teljesen jó! Pláne, hogy még csak 15 éves vagy, ennyi idősen az a normális, ha nem vagy deszka. Anyukád hogy engedheti neked a fogyókúrát??? Az edzés teljesen rendben van. A te napi kalóriaszükségleted kb. 2000 kcal körül mozog, ha emellett edzel, akkor ha lassan is, de 1-2 kg biztosan lemegy. Semmi szükség rá, hogy feleslegesen tönkretedd magad. HA 100 kg-s lennél, akkor rendbe lenne a dolog, hogy fogyni akarsz, de a súlyod teljesen rendben van!
2010. márc. 11. 14:05
 19/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ennyien írtatok. :) Egész napra van ez az étrend, szerintem inkább ponthogy jó majdemcsak sok.. Reggel ettem natúr joghurtot, 2 hamlettel, suliba 1 szendvicset(barna!, csak zöldséggel). + 2 hameltet.

Megcsinltam az ebédet, 160 g csirkét (natúrba) kisütöttem, + salátalevelet, paradisomot, 1-2 darabka mozzarellát összekevertem kicsi olajjl és ecettel. a hus felét ettem csak meg, és akkor azt este 6 órakor befejezem, megeszem a másik felét. szerintetek?:S de fura mód totál tele érzemmagam...:S:S

Nem fogok drasztikusan lefogyni, én biztosvagyok benne.. 50kgnál úgyis megállok!

tényleg szeretnék fogyni, annnyira kövérnek érzemmagam.

Barátnőm aztmondta, szerinte nemkéne, de csomóan mondják, h mekkora seggem van.:S..

Anyukám pedig nem felelőtlen. Most is itt papol hogy rendszeresen és nromálisankéne enni..

2010. márc. 11. 15:52
 20/25 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy nagy a feneked és egyél rendesen.
2010. márc. 11. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!