Napi 1500 kalóriával lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon leszeretnék fogyni és naponta 2 órát aerobikozom is. Arra lennék kiváncsi, hogyha szerintetek letudok fogyni májusig, úgy hogy naponta 1500 kalória és 2 óra intenziv mozgás ? 158 cm vagyok és 58 kg2010. márc. 10. 19:45
1/6 anonim válasza:
a napi kalóriaszükségletedet csökkentsd 300 kcal-val, és tényleg aerobikozz minden nap, akkor igen. Bár kevesebb jobb lenne.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát emberek, 1xer feltettem a kérdést 1200 kalóriával s mindenki azt mondta, hogy " ez túl kevés "
Ha 1200 túl kevés ,1500 túl sok, akkor most melyik a JÓ ?
2010. márc. 10. 20:01
3/6 anonim válasza:
1200 nagyon kevés lenne ennyi mozgáshoz. Szerintem jó. De nem kell neked sokat fogyni :)
4/6 anonim válasza:
1.: olvasd el, mit írtam :D. nem az 1500-at kell 300-zal csökkentened....
5/6 anonim válasza:
Jó, csak nem mindegy, miből viszed be az 1500 kalóriát. Ha fehér lisztes meg cukros dolgokból, akkor biza egy kilót sem fogsz fogyni. Ha fehérjéből és zöldségekből meg gyümölcsökből, akkor igen.
6/6 anonim válasza:
Alapszabály, hogy ha a kalóriabevitel csökken, akkor a fogyás megindul. Tehát igen, 1500 kcal-val le lehet fogyni. Az, hogy miből áll össze az 1500 kcal, az nem a fogyás szempontjából lényeges (mert fogyni mindenképp fogsz), hanem az egészséged szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!