AmberTime kérdése:
Na szerintetek mennyire vagyok elhizva és ezt mennyi idő lenne leadni és valami jó edzés tervet kérnék ehhez biciklizesre nincs lehetőségem!?
2015. aug. 25. 13:26
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem beszélhetünk elhízásról. Picit teltebb átlagos testről van itt szó.
Igazából elég használod a kreativitásodat. Én heti 3x1 órát keményen tornázok, tehát nincs lazulás közben. Valamint nem eszek édességet, csipszet, hamburhert és társait. Törekedj arra, hogy kerüld az ülő élet módot és a lényeg, hogy mozogj. Amennyiben edzeni akarsz, saját edzéstervet találj ki ami megfelel neked.
2/2 A kérdező kommentje:
Minden 2. Nap futok 5km az megteszi?
Meg kemenyen fegyencedzesezek a futasok kozt nem eszek fehér kenyeret
Nem csipszezek nem szeretem az édességeket ez a "kis" zsír 1 év alatt jött fel :) köszi a válaszod.
2015. aug. 25. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!