Azok, akik súlycsökkentés céljából kezdtek el futni, mikor kezdték el élvezni?
Nem ilyen 2-3 kg-os súlyfeleslegre gondoltam, hanem 15-20-re.
Szóval gondolom az elején még mindenkinek megerőltetés volt a futás, de mikor kezdtétek el élvezni, amit csináltok?
Előre is köszönöm! :)
#1/3: Nem arról van szó, hogy nincs motiváción, de amikor futok nem tudok másra gondolni, hogy mindjárt beledöglök, annyira fáj a lábam közben. Szívesen gondolnék a kemény munka árán megszerzett eredményre, de ha fájdalmas a folyamat, ami odajuttat, elég nehéz.
Azt beismerem, hogy nincs sok akaraterőm.
#2/3: Jó hallani, hogy neked legalább már az elején nem bosszúság volt. Megtudnád mondani a nevét ennek az app-nak?
#3/3: Gratulálok hozzá! Jézusom, mennyire jó érzés olvasni ilyenfajta sikertörténeteket! Önbizalom növelés szempontjából is betudható ez neked, abból ítélve, hogy mondtad "már nem érdekel ki mit gondol".
Köszönöm a válaszokat nektek, és sok sikert továbbiakban is! :)
Én nem futhatok, a dokim eltiltott tőle, ezért bringázok.
Ugyanúgy kezdtem kb. mint a 3-as válaszoló. Először csak 13 km-t mentem, kb 13 km/h átlagsebességgel. Közben felfedeztem a táj csodáit, különféle állatokat, amiket bent a városban nem lehet nap mint nap látni. Majd egyre messzebbre merészkedtem, vettem kicsit komolyabb bringát is.
Ennek négy és fél hónapja. Most ott tartok, hogy 2 óra alatt minden nehézség nélkül letekerek 40 km-t, időnként beiktatok 60-80 km-es túrákat, a rekord 93 eddig.
Eddig ennek, és a diétámnak köszönhetően 17,5 kg ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!