Valaki próbálta már a fahéjat fogyás céljából? Tapasztalatok?
Mukodik de helyesen kell alkalmazni:
ahanyszor megehezel, szorits a fogaid koze egy darab fahejat, tartsd ugy erosen, es kezdj el folyamatosan futni, abba ne hagyd amig az ehsegerzet meg nem szunik.
Nehany het utan garantalt az eredmeny.
Nem próbáltam, de minden ilyen a következőképpen működik:
életmódváltás, egészséges táplálkozás, sok mozgás mellett segíti a zsírégetést, számos jótékony hatása ismert.
De önmagában nem fogyaszt! Tehát ha nem figyelsz a táplálkozásra, nem mozogsz, hiába eszel fahéjat-fahéjjal....
Te is itt vagy köztünk!
Amúgy meg nem tudom mit vársz. Sport és megfelelő táplálkozás mellett kvázi minden hatásos. A fahéj is.
Én is fogytam évekkel ezelőtt 12 kilót, és ettem fahéjat IS. Most mondjam azt, hogy hatásos?
Az hatásos, ha mozgok és nem eszem szemetet. Olyan szer meg nincs ami mellett tolod a sütikét meg a kólát, és fogysz.
Nem hiszem, hogy különösebb hatása lenne, még ha segítene is valamit, nagyságrendekkel fontosabb tényezők vannak a fogyásban, s bizonyára emberi különbségek is vannak, ráadásul nem mindegy, hogy mennyi fahéj, mivel...
Viszont inzulinválasza van, ami az én étrendemben ellenjavallt... Másoknál, akik sok szénhidrátot és sok fehérjét esznek, jelentéktelen. (Szerintem nálam is, csak a kalóriabevitelt ne növelje durván, de úgyis jobban szeretem a kakaót, ami egyesek szerint szintén kerülendő, meg egészségtelen, nos, ők ne egyék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!