A rohadt mérő 20% os testzsír tömeget mond,75 kiló vagyok 180 centi. Mit TEGYEK?
Figyelt kérdés
szerintetek miért van ez?:((( miért kell ennyire kövérnek lennem? bass_za meg. már megpróbáltam lefogyni, de nem megy:( kövér vagyok. 65 kilóra LE AKAROK FOGYNI DE NEM TUDOK? MIT TEGYEK? NINCS VALAMI TANÁCS? 21 éves fiú vagyok, és emiatt nem merek ismerkedni sem:( így sosem leszek szép, és cuki:'((((( csak egy dagadt disznó... senkinek nem kellek:((( mit csináljak? ráadásul, még aránytalan is vagyok. nagyok a melleim, és széles a csípőm is:'(( valamit mondajok pls. mit tudok csinálni, hogyan tudok lefogyni? please tanácsot:((2010. márc. 10. 01:58
21/22 anonim válasza:
Nekem írásod alapján az első benyomásom: te bu*i vagy, vagy egy divatbu*i. Milyen szöveg volt eZ??
Egyél értelmesen és menj terembe edzeni. És neked az a jó, ha vékony vagy?? Bakker én a 189 centimhez vagyok 88 kiló, de egy 100ig felakarok menni. Gondolkodjál te is, egy kis csicska akarsz lenni akit bárki megtud verni és nem vesznek komolyan(a személyiséged miatt is), vagy sportolsz és kapsz egy kis elismerést??!!
kezdet voltam.
22/22 anonim válasza:
21 éves vagyok, 81kiló, 182 centi és egyáltalán nem vagyok kövér, csak nagydarab izmos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!