Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A rohadt mérő 20% os testzsír...

A rohadt mérő 20% os testzsír tömeget mond,75 kiló vagyok 180 centi. Mit TEGYEK?

Figyelt kérdés
szerintetek miért van ez?:((( miért kell ennyire kövérnek lennem? bass_za meg. már megpróbáltam lefogyni, de nem megy:( kövér vagyok. 65 kilóra LE AKAROK FOGYNI DE NEM TUDOK? MIT TEGYEK? NINCS VALAMI TANÁCS? 21 éves fiú vagyok, és emiatt nem merek ismerkedni sem:( így sosem leszek szép, és cuki:'((((( csak egy dagadt disznó... senkinek nem kellek:((( mit csináljak? ráadásul, még aránytalan is vagyok. nagyok a melleim, és széles a csípőm is:'(( valamit mondajok pls. mit tudok csinálni, hogyan tudok lefogyni? please tanácsot:((
2010. márc. 10. 01:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Na fijjjjjam mégis minek akarsz te fogyni 73-180 cm ez a BMI testtömeg index szerint teljesen normális. 100% hogy nem 20% a testzsír %-od. Másik... mi az hogy kövér? Ez neked kövér? Inkább járj el kondiba, sportolj... aztán még a végén izom lesz belőle.
2010. márc. 10. 08:53
 12/22 A kérdező kommentje:
elöször is 75, és másodszor, hidd el, én így kövér vagyok, és ronda. nagydarab. nekem ez nem tetszik. nem birok magamra nézni anélkül hogy ne lennék rosszul! És szerintem akkor néz ki jól egy fiú, ha vékony!
2010. márc. 10. 09:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor tegyél fel egy képet, úgy, hogy a fejed ne látszódjon.Én 190 centi vagyok és voltam 136 kiló az dagadt.
2010. márc. 10. 09:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Fordulj pszichológushoz. Ez a hozzáállás aneroxiás csajokra jellemző kb.

De nem fogok veled vitatkozni, kövér vagy-e. Egy biztos, a testzsírszázalékot ránézésre (gépekkel, amire ráállsz) nem lehet megmondani. Sétálj el a házidokihoz, kérj beutalót vérvételre, na majd ott pontosan megmondják, hogy mennyi az annyi, és hogy az normális-e.

Megjegyezném továbbá, hogy én egyáltalán nem vagyok kövér, anyukám viszont túlsúlyos. Mindkettőnk testzsírszázaléka a normális kategóriába esik (lásd vérvétel), és ... láss csodát ... az övé alacsonyabb, mint az enyém!

2010. márc. 10. 09:07
 15/22 maundrel ***** válasza:
100%
ezt nem hiszem el....ide jutottunk... régebben a fiúk képesek voltak órákat eltölteni a konditeremben hogy minél több izmot szedjenek fel. az volt a céljuk hogy minél kockásabb legyen a hasuk, minél nagyobb a bicepszük stb.... Most meg egy fiú mondja azt, hogy akkor lesz szép, ha vékony lesz?!? Ha lesz bnőd hogy fogod megvédeni(ha szükséges lesz)? remélem hogy 10 fiúból maximum csak 1 gondolkodik így. :(:(:(:(
2010. márc. 10. 11:54
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Ne aggódj. simán lefogysz, csak kitartás. Én nem javaslom, hogy a súlyod nézd. Egy 65 kilós pasi nem szép.

Inkább alakítsd át a hájt izommá, hogy szép legyen a tested. Menni fog, bízz magadban és légy kitartó.

Csak húst és mellé savanyúságot egyél vagy salit, semmi köret. Legjobb a hal és a csirkemell. Sok-sok gyümit és zöldséget egyél. Cukor helyett édesítő.

Este futás, min 30 perc.

Semmi tészta, sem kóla, sem bolti gyümilé.Sem rizs, se krumpli. Csak ásványvíz és édesítős tea. Az napi 2-3 liter.

2010. márc. 10. 12:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

11:54

A gond az, hogy sajnos nem 10ből 1 fiú gondolja így, hanem 10ből kb 7-8.

2010. márc. 10. 12:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
12:44 azért hálistennek még vannak normálisak is akik képesek konditeremben izzasztani magukat, hogy a szűkszárú farmer meg az M-es póló kicsi legyen rájuk ;)
2010. márc. 10. 13:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

én írtam reggel, hogy 180 cm-es nő vagyok, 75 kg-mal. kikérem magamnak, hogy nagydarab :) nagydarab 90 kg-mal lennék.

sztem neked alapvető problámák vannak a fejedben a férfi nemiszerepekről... a férfias megjelenésről... igaza van az előttem szólónak: jót tenne pár beszélgetés egy pszichológusnál.

2010. márc. 10. 14:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát nekem egy 75 kilós fiú nem pasi, inkább lány. A pasi 85 kg-nál kezdődik.
2010. márc. 12. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!