A rohadt mérő 20% os testzsír tömeget mond,75 kiló vagyok 180 centi. Mit TEGYEK?

Fordulj pszichológushoz. Ez a hozzáállás aneroxiás csajokra jellemző kb.
De nem fogok veled vitatkozni, kövér vagy-e. Egy biztos, a testzsírszázalékot ránézésre (gépekkel, amire ráállsz) nem lehet megmondani. Sétálj el a házidokihoz, kérj beutalót vérvételre, na majd ott pontosan megmondják, hogy mennyi az annyi, és hogy az normális-e.
Megjegyezném továbbá, hogy én egyáltalán nem vagyok kövér, anyukám viszont túlsúlyos. Mindkettőnk testzsírszázaléka a normális kategóriába esik (lásd vérvétel), és ... láss csodát ... az övé alacsonyabb, mint az enyém!

Szia!
Ne aggódj. simán lefogysz, csak kitartás. Én nem javaslom, hogy a súlyod nézd. Egy 65 kilós pasi nem szép.
Inkább alakítsd át a hájt izommá, hogy szép legyen a tested. Menni fog, bízz magadban és légy kitartó.
Csak húst és mellé savanyúságot egyél vagy salit, semmi köret. Legjobb a hal és a csirkemell. Sok-sok gyümit és zöldséget egyél. Cukor helyett édesítő.
Este futás, min 30 perc.
Semmi tészta, sem kóla, sem bolti gyümilé.Sem rizs, se krumpli. Csak ásványvíz és édesítős tea. Az napi 2-3 liter.

11:54
A gond az, hogy sajnos nem 10ből 1 fiú gondolja így, hanem 10ből kb 7-8.

én írtam reggel, hogy 180 cm-es nő vagyok, 75 kg-mal. kikérem magamnak, hogy nagydarab :) nagydarab 90 kg-mal lennék.
sztem neked alapvető problámák vannak a fejedben a férfi nemiszerepekről... a férfias megjelenésről... igaza van az előttem szólónak: jót tenne pár beszélgetés egy pszichológusnál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!