Semennyit.Vizet,azt veszíthetsz,és mellé még az életedet is.
2015. aug. 20. 08:39
2/11 anonim válasza:
ez butaság. ha nem eszel semmit legyengülsz, a futást sem fogod bírni. ehetsz nyugodtan, csak ne zsíros, hízlaló ételeket.
2015. aug. 20. 09:22
3/11 anonim válasza:
Hülyeség!
Nem fogod bírni, s amit izomból leadsz, annak a kétszeresét hízod vissza zsírban. Sőt, a későbbiekben még hízékonyabb is leszel, sokkal több problémád lesz a testsúlyoddal.
2015. aug. 20. 09:31
4/11 anonim válasza:
szia 15 évesen a nem evés ,nem egészséges ,ha nem eszel az anyagcseréd felborul és duplájára hizol,még egy pohár viztöl is ,napi 4-5 x keveset és sok folyadék,este 6 után már semmi kaját ,vannak diéták amivel nem éhezik az ember mégis fogy :-)164 cmhez csak 5-6 kg plusszod van, ezt 1 hónap alatt leis tudod adni fiatal vagy még a szervezeted tested még most kezd el változni, ne most szrd el azzal hogy nem eszel 36 éves 2 gyerekes anyuka
2015. aug. 20. 10:06
5/11 anonim válasza:
Ez valami kamú kérdés.? Vicces :D Amit kitaláltál az egyenlő a halállal. 5 órát nem tudnál futni :D Egy szép kamaszkor gyors vége lenne.
2015. aug. 20. 10:24
6/11 anonim válasza:
Még a nagyon edzett emberek közül se sok tud futni napi 5 órát, úgy hogy rengeteg kalóriát esznek, majd biztos egy 15 éves túlsúlyos nem evő kislánynak menni fog.
2015. aug. 20. 11:01
7/11 anonim válasza:
Szia :) biztosan el lehetsz keseredve ( pedig nincs rá okod ) de ez így nem megoldás ha drasztikus diétát akarsz amivel lehet fogyni akkor egyél napi 6-800 kalóriát ez is nagyon kevés de nem tesz annyira tönkre és tartani is lehet , én nyár eleje óta 800 kalóriás diétával fogytam 15 kilót a tiednél kevesebb túlsúlyal és úgy hogy nem minden nap tartottam be , nézd meg a kalóriabázis nevű oldalt és állíts be egy célt :)
2015. aug. 20. 12:00
8/11 anonim válasza:
Off: rendszeresen kerékpározok, hónapok óta (ami ugyebár nem annyira leterhelő, mint a futás...).
Átlagban napi másfél órát tekerek, ilyenkor kb. 2100-2200 kcalt viszek be, és emellett fogyok!
A múltkor letekertem 6 órát....
Nem tudtam egészséges kajákból annyit enni, hogy kimerítsem a napi kcal keretemet!
Sőt, bár elég müzliellenes vagyok, de az útra magammal kellett vinnem pár szeletet...
Cukorpótlás nélkül nem tudtam volna lenyomni!
2015. aug. 20. 12:38
9/11 anonim válasza:
Nekem is a biciklizés (szobabiciklizek) segített 1 év alatt 35 kilót fogyni, és olyan 2000 kcal körül ettem. Minden nap tekertem 1,5-2 órát, közbe benyomtam 1 filmet, vagy megnéztem 2 részt valami sorozatból. Ezeket amúgyis csináltam volna, annyi hogy közbe ülés helyett így elégettem 1000 kalóriát.
2015. aug. 20. 13:11
10/11 anonim válasza:
Izomból fogyhatsz!Ami löttyedtséghez vezet ha sokáig folytatod!
De nagy a valószínűsége annak hogy előbb esel össze minthogy kibírd az egy hetet!
Inkább olvass utána hogy kell fogyókúrázni!Az sose fogyókúra ha nem eszel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!