Milyen ételeket kéne elkerüljek keményitő alapú szénhidrátok név alatt?
Találtam egy fogyókúrás módszert ami lényegében azt írta hogy kerüljem a cukrot,és a Keményitő alapú szénhidrátokat,nimcs se kemyér,se rizs.csak vizet igyak, és minden nap gyalogoljak 1 órát. És hogy egyek zöldséget meg húst.
Bár elv ettől eltünek a zsír párnák, még probálkozom.
Am azt nem tudom hogy mien ételeket kell kerüljek, és miket készithetek és ehetek(?).
Az is érdekelne hogy ha sütök húst akkor melyik jobb panirozva vagy naturként
Nem tuti, de keményítő alapú szénhidrátok a krumpli, lencse, sárgaborsó, bab, stb. tehát a zöldségek.
A húst semmiképp ne süsd panírozva, megszívja magát olajjal. Felszeleteled, lesózod, megfűszerezed, beteszed tepsibe (esetleg véknyan beolajozhatod, én nem szoktam), lefeded, majd, ha megpuhult, kicsit megpirítod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!