Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden evés után bűntudatom...

Minden evés után bűntudatom van, miért?

Figyelt kérdés

18/l

167cm 55kg

Szeretnék fogyni. Minden evés valamikor ivás után is bűntudatom van. Ha iszok egy ásványvizet már azután is, hogy "mi lett volna ha inkább vizet iszok"

Meg ha vacsira párolt zöldségből is többet eszek akkor is ugyan eg van(egész este nem tudok aludni mert ezen agyalok)

Ma meg mégnagyonn a bűntudatom, mert már nagyon régen ettem valami finomat és most ettem egy szelet cseresznyés pitét(igaz paleo) de akkor is.:(

2015. aug. 13. 13:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
Tök mindegy, milyen étrendet követsz, ha nem tornázol, nem leszel szép feszes.
2015. aug. 13. 17:36
 22/27 A kérdező kommentje:
Basszus írtam, hogy futok
2015. aug. 13. 17:48
 23/27 anonim válasza:
Nem a rokonságot kéne fogyasztani.
2015. aug. 13. 19:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Futás csak lábra hat, de csak közepes/gyenge hatásfokkal izmosít, befolyásolja nagyban a tempó.

Jó alakhoz alakformáló torna kell.

2015. aug. 13. 20:00
 25/27 anonim válasza:

menj el sullyal foglalkozó orvoshoz. hidd el van, csak nem tudom mi a pontos neve. Amúgy a leírásod alapján én pont tökéletesnek gondolnám az alakod. a fiúk nem szeretik a csontot.... de hát ha ezt egy ezzel foglalkozó orvos mondja, akkor talán elhiszed. amúgy ha tényleg van vmi gond akkor azt is megmondja. Összeállít neked egy étrendet, stb. a sportolást n hagyd abba, de a diéta nem biztos hogy egészséges ilyen szinten... De ha elmész ahhoz aki ezzel foglalkozik, azt össze tud állítani egy étrendet. az unokatestvérem is ezt csinálja(csak neki sincs miért) ő sem mindig vizet iszik, csak elméletileg fontos hogy mikor eszed. ...

am az anorexiába bele lehet halni szóval még most kéne csinálni valamit. drukkolok! ;)

2015. aug. 14. 22:23
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)))😘
2015. aug. 15. 09:02
 27/27 anonim válasza:
A barátnőid azért mondják, mert irigyek rád!
2018. aug. 11. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!