Minden evés után bűntudatom van, miért?
18/l
167cm 55kg
Szeretnék fogyni. Minden evés valamikor ivás után is bűntudatom van. Ha iszok egy ásványvizet már azután is, hogy "mi lett volna ha inkább vizet iszok"
Meg ha vacsira párolt zöldségből is többet eszek akkor is ugyan eg van(egész este nem tudok aludni mert ezen agyalok)
Ma meg mégnagyonn a bűntudatom, mert már nagyon régen ettem valami finomat és most ettem egy szelet cseresznyés pitét(igaz paleo) de akkor is.:(
#10-es vagyok. Lefutattam az adataid az alabbi linken legyszives tedd meg te is, es ha szukseget erzed itt mindig ellenorizni tudod az igazi testomeg indexed.
m.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/bmi_testtomegindex_kalkulator
Anorexiás lettél, azért van bűntudatod.
"Ha iszok egy ásványvizet már azután is, hogy "mi lett volna ha inkább vizet iszok" "
Ezt egyáltalán nem értem.
Én 168centi, 54-55kg vagyok, nagyon vékony csontozattal; szóval a te adataiddal inkább testképzavarod van, illetve nagyon izomtalan lehetsz.
55 kg-val, sztem nagyon jó alakod van! :)
Felejtsd el! Nem kell azon rágódnod h mit ettél és mit nem. Egyél normálisan, ne szenvedj, éld az életed természetesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!