Miért ekkora szívás ez az egész?
Fiú vagyok. Szerintem az élet kųrvára igazságtalan. Sportolok mint az állat, egyesületben, és nagyon szar a genetikám. Hiába vagyok vékony, zsíros vagyok, magas a testzsírszázalékom. Egész életemben sportoltam, és rohadt szarul nézek ki. Egy csomó ismerősöm aki ugyanazt sportolja, vagy csapattársaim szálkásak, sportosak, nekem meg ez az undorító alkat jutott. Elhatároztam, hogy diétázni fogok. Rengeteg fehérjét vittem be, zöldségeket, tojást, sovány húst ettem, kalóriadeficitben voltam. Nagyon rossz volt, állandóan éhes voltam. Elkezdtem fogyni, de a legjobb az, hogy semennyire nem látszik. Kurvąra semennyire. Azt a minimális izmot is lefogyom magamról, mintsem a hányinger hájat, hiába a sport, és a kiszámolt egészséges étkezés. Ma tele lett a fąszom, bezabáltam 900 kalóriányi chipset, aztán sajtos sütit, meg jégkrémet. Először éreztem azt, hogy jól laktam egy jó ideje. Aztán ma megláttam egy képet a strandról magamról, és borzasztó, undorodom. Hányinger. Az se érdekel ha 50 kilós leszek, csak tűnjön el az undormány háj rólam. De nem tudok mit csinálni. Ilyen gusztustalannak születtem, ez van. Van valaki akinek hasonlóan szar a helyzete?
én azt tervezem, hogy nem fogok enni. Max napi 1x, hogy ne haljak meg. Úgy látszik nincs más megoldás
Nemrég olvastam egy lány kérdését, ő is genetikára fogott mindent, azért nem tud fogyni, azért kövér; aztán kiderült, hogy annyiszor koplalt már, hogy teljesen kikészítette a testét.
Mit sportolsz? Mennyit?
Mit eszel, s mennyit?
Ja, biztos kamuzok egy anonim oldalon, megéri...
187cm
73-74 kg
15% testzsír
Nem kocasportoló vagyok, úszom, heti 4 edzés, edzôtáborban napi 2.
Igen, fogytam kalóriadeficitben, de hiába a normális, fehérjedús kaják, inkább izomból fogytam, mint zsírból. És igenis nagyon szar a genetikám, egy évre egyszer kihagytam a sportot bizonyos okokból, és 84 kg tömény zsír voltam. Ha most abbahagynám fél éven belül megint arra a sorsra jutnék.
Az élet igazságtalan, igen, van, aki nyomorba születik, AIDS-esen...
Ezen kár keseregni, de tudd, hogy van sokkal rosszabb is. Ami persze nem kell, hogy vigasztaljon, engem se tenne.
Nos. Nem tudjuk, hogy hogyan nézel ki, lehet, hogy testképzavarod van. Lehet, hogy nem teszed oda magad eléggé, de az tény, hogy a testalkat is sokat számít, van, aki extrém nehezen szed fel izmot és könnyen elveszti. Annak többet kell melózni egy izmos alakért, az biztos. Bár az ilyenen háj sem szokott sok lenni...
Mire volt jó a chips? Jó, jó, ismerem az elegemvan érzést, de akkor is buta ötlet, annyira jobb ételek vannak :)
Napi egy evés még nem okoz fogyást, csak akkor, ha elég keveset eszel ama alkalommal. Én nem fogyok napi egy evéssel, viszont nehezen tudom összehozni. Ezért nem eszem így, bár elég vonzó a dolog, mert valami picit azért segít pluszban.
De nyilván ez emberfüggő. Van, aki nem tud sokat enni egyszerre, sőt, pár óra alatt sem.
És ez még egy viszonyleg elônyös kép. A lényeg azért remélem kivehetô. Vékony, de zsíros, semmi szálkásság nincs bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!