Szeretnék fogyni. Mit és hogyan vsináljak ezügyben? Többi lent.
Régóta súlyproblémával küzdök. Kisebb koromban is csúfoltak a súlyom miatt.Már nyolcadikos(kilencedikes) 15 éves lány vagyok. Eléggé zavarban vagyok,mert még a szüleim előtt is szégyelem magam,akár fürdőruhában is. A lényeg hogy új iskola,új osztálytársak várnak rám és nem tudom mit tegyek,hogyan fogyhatnék,ugyanis 165cm vagyok és 74kg körül járok...anya szerint fejlődik a szervezetem,még nyúlni fogok,nem fogyókúrázzak. Szerintem a nyúlás ez ellen semmit nem ér,hisz gyorsan jonnek ram a kilók annak ellenére hogy nem eszem sokat. Nem zabálok. Néhol van egy kis izmom,de hájam is és aggaszt hogy lassan súlyosabb leszek mint a saját anyám. Valami gyermekeknek/tiniknek való fogyókúra/diéta érdekelne. Leheet ez esetleg rövidebb idő lefolyása alatt?
Gondolom a testmozgás is fontos. De én nem birom...vagyis térdfájós vagyok,és amúgy is hamar elfáradok. Futnom kéne...de mégis hol?Megfordult a fejemben...de nincs alkalmas hely erre(Lehetőleg ahol nem lat senki) edzoterembe pedig nem szívesen mennék. Volt hogy 23km-t bicikliztem(barátnőmhöz)de semmi.Gyakrabban pedig ebben a melegben elég kockázatos lenne...Mégis mit tehetnék?Azt is mondták hogy nem vagyok kövér. Akkor valószínű hogy erős csontozatú? A fenekem/csípőm is elég nagy tehát biztosan túlsúly. Már az egészségem érdekében is érdekel mit tehetnék ez ellen.Valaki valami jó tanács?:o
ez tenyleg idealis , de ha szeretnel lefogyni adok nehany tippet : citromos viz: ezt ugy kell hogy a vizet berakod a majkrovba kb. 12 masodpercig h langyos legyen majd kiveszed raksz bele egy fel citomot persze a levet , es iszod reggeli elott 30 perc utan regelizz cask.
Vagy zold tea
Csalan tea
Igyal teat melegen ill. forron ez nagyon jo telen , mert gondolom nem akarsz megfazni .
Vagy telen mert ez nagyon jo ugy oltozz fel hogy pl. 5-6-7 stb. ruha legyen rajtad hogy izzadj es hogy foggy (ezt cask olvastam , de szerintem hatasos
)
vagy menyj be szaunaba
MOZOGJ , vagy setalj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!