Kétségbe vagyok esve. Dagadt vagyok, utálok sportolni, elegem lett az éhezésből. Mit tegyek? (Többi lent)
#12: Te írtad, hogy csak akkor bont izmot a test, ha már nincs elbontható izom... De itt az oldalon rengetegen direkt leírják, hogy csak izomból fogy az ember koplaláskor, zsírból nem megy semmi, na elsősorban ez ellen kelek ki.
Azt én is írtam, hogy bomlik az izom is.
Ha nincs akaraterőd akkor bele se kezdjél én is sokáig voltam 60 kiló de amikor elszántam magamat a fogyójúrára akkor NEM zabáltam be mert tudtam hogy nekem mi a fontosabb ha 48-45 kiló szeretnél lenni azt csak szigorú diétával érheted el az első pár hétben nehéz lesz de utána már hidd el hogy meg fogod szokni :) nekem mar csak 4-5 kiló van hatra de már próbálgatom a 32es nacikat és nagyon jó érzés , sokkaljobb mint egy zacskó chips amit megeszel
17L 168cm/49kg
ez tenyleg idealis , de ha szeretnel lefogyni adok nehany tippet : citromos viz: ezt ugy kell hogy a vizet berakod a majkrovba kb. 12 masodpercig h langyos legyen majd kiveszed raksz bele egy fel citomot persze a levet , es iszod reggeli elott 30 perc utan regelizz cask.
Vagy zold tea
Csalan tea
Igyal teat melegen ill. forron ez nagyon jo telen , mert gondolom nem akarsz megfazni .
Vagy telen mert ez nagyon jo ugy oltozz fel hogy pl. 5-6-7 stb. ruha legyen rajtad hogy izzadj es hogy foggy (ezt cask olvastam , de szerintem hatasos
)
vagy menyj be szaunaba
MOZOGJ , vagy setalj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!