Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan, esetleg valakivel...

Van olyan, esetleg valakivel kozuletek meg is tortént, hogy minden erofeszités ellenére, nem sikerul a fogyas?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Csupan érdekelne, sokat olvasgatom az itteni kérdéseket, sokszor érdekes kérdésekre is rabukkanok, olyanrol viszont keveset hallani, ha valakinek nem sikerul a fogyokuraja, pedig mindent ugy csinal, ahogy a nagykonyvben meg van irva. Tortént mar ilyen veletek?
2010. márc. 8. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetséges választás:

-Rossz tanácsokat tartott be.

-Nassolt úgy hogy nem is vette észre. (van ilyen, velem is) Vagy tipikus "ma inkább nem megyek futni" azután jön a sok kicsi sokra megy.

Hidd el, egy dietetikussal kell megbeszélni, mert mindenki máshogy működik, és az interneten sok süket beszéd van (igen, lehet, hogy még ez is:) ez csak egy vélemény). A következő is megtörténhetett:

Emberünk másfél hete "fogyókúrázik" nassolás nélkül RENDSZERES SPORTTAL, eljön a nagy nap: a mérlegelés. Jobb esetbe digitális mérlegre áll és elkeseredve nézi: 0-tól 1 kilogrammig terjedő fogyás. (Persze koplalás esetén ugrándozz, olyan 4 kiló lemehetett - de ne aggódj visszakacsingat még az) Emberünk teljesen el van keseredve. Dühösen feltépi a hűtőt és amit lát esz. Azután emberünk a számítógép előtt ül, alig várja, hogy megossza a sikertelenségét a gyakorikerdesek.hu-n. "Az a fránya tanácsadó, pedig mindent úgy csináltam" Na jó... múltkor egy kis csoki... na múltkor csak 20 perc torna... de ez már csak részletkérdés. Azt ígérte 4 hét alatt 5 kiló!!!

Emberünk nem tanult biológiát. De nagyon nem. Emberünk nem tanult etikát (nálunk úgy kezdték, hogy leíratták az adatainkat, hogy rájöjjünk nincs két ugyanolyan ember). De nagyon nem. Főleg nyelvtant nem tanul. :D

Bocsánat, ha egy kicsit morbid voltam. Vállalom a korom:

L/15

2010. márc. 8. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

2,5 hónapja semmi cukor,nincs is itthon,semmi liszt .Rendszeres sport.Csak mentes víz és zöld tea.Előtte sem éltem egészségtelenül.

Szóval 5kg plusz volt rajtam.Direkt nem mérlegeltem magam,mert tudom,hogy milyen az ember lánya számok láttán.Gondoltam ma már rámerészkedek.SEMMIT!!! nem változott a súlyom!!! Ki vagyok teljesen borulva,nem értem miért.Nálam nincs bűnözés,nincs édesség se semmi.Van kitartás,sport,önfegyelem.Szóval nem értem.

2010. márc. 8. 20:53
 3/4 anonim válasza:
100%
Én két hete kezdtem,sokadszorra a fogyókúrát, tudom nem nagy idő, de eléggé elkeserít, hogy minden erőfeszítésem ellenére sem lettem kevesebb egy dekával sem. Minden nap fél-egy óra erőteljes torna, aerobic, taposógép. Reggelizem, tízóraira egy alma, ebéd kicsit kevesebb adag, és délután már csak valami könnyű kaja, és kb 2 liter tea egész napra. Ugyanannyi kiló vagyok, mint amikor nem mozogtam és jóval többet ettem. Elkeserítő. Legalább egy fél kilócskával lennék kevesebb, de semmi.
2010. márc. 9. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hormonproblémákkal küzdök, szóval nálam teljesen hiábavaló mindenféle fogyókúra :) Persze próbálkoztam már sokszor, de az lett a vége, hogy rájöttem, nem éri meg. Az áhított súlyt csak olyan drasztikus edzéssel és diétával tudnám elérni, amit nem tudok sokáig folytatni (de még azzal is alig fogyok valamit). Tavaly orvosom kísérletképpen kipróbáltatott velem egy gyógyszert, mire csak úgy, magamtól fogytam 10 kilót, mialatt nem is fogyókúráztam. Érdekes...

Csak aztán ugye abba kellett hagynom a gyógyszer szedését, mire szépen lassan visszajöttek a kilók. Pedig akkor már eltökéltem, hogy nem fogom megengedni - teljesen hiába.

Nyáron műtenek, remélem, az majd hoz változást.

2010. márc. 9. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!