Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott mar valaki nagyon...

Fogyott mar valaki nagyon sokat kozuletek? Na az adjon tanacsot nekem

Figyelt kérdés
2 evvel ezelott 115 kg korul mozogtam, fokozatosan sikerult lefogynom 15 honap alatt 50 kg-t.. tavaly nyaron 65 kg voltam. Most mintha az osszes akaratom elillant volna. Egyszeruen nem vagyok kepes ne nyulni az edesseghez es a sult krumplihoz.72 kg-re hiztam vissz osz ota es vissza akarok fogyni.
2011. márc. 13. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:

nem szabad feladni,nagyon nagy dolog amit elértél :)

attól,hogy pár kilo visszajött ne keseredj el!! mindenképp mozogj rendszeresen és ne tiltsd magad az édességektől!1-2 szer belefér egy pár kocka csoki is ;) változatossan táplálkozz és akkor nem leszel kiéhezve az édességre, sültkrumplira pl. !! igyál sok szénsavmentes vizet vagy zöldteát. az a lényeg,hogy próbáld meg elterelni a figyelmedet a fogyókúrázásról. élj úgy nap,mint nap ,hogy ne legyen rá szükséged, szokd meg az egészséges életet, mert a kitartás előbb-utóbb alábbhagy és feladja az ember.. találj ki magadnak egy olyan életritmust,ami nem okoz nehézséget és akkor életed végéig egészségesen élhetsz erőfeszítések nélkül ;)

2011. márc. 13. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:

szia, gratulàlok a fogyàsodhoz!

én is leadtam elég nagy sùlyt(38kg-t), mostanàban kicsit eleresztettem magam kajàlàsban de mindig arra gondolok milyen rossz volt kövéren,ez akarateröt ad hogy ne egyek többet mint kell.

a böröd amugy tudta követni ezt a nagy változást? nekem elèg laza most sajnos:(

2011. márc. 14. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!