Diéta közben havonta egyszer be lehet rakni egy"csalás napot"?
Annyi lenne, hogy egyik szombaton a családdal ennék.
De adagra kb ugyanannyi.
A reggeli zabkásához adnék egy kis mézet. Ebédkor: Ennék egy kis levest, kis másodikat..meg ha van valami pogácsaszerű sütött nass, akkor abból is.
Átalakítani az étrendemet, hogy beleférjen a Borsó leves galuskával+paprikás krumpli+itthon sütött pogácsa
Egy ebédbe?
Hallgatlak mester :DDDD
Egyrészt van olyan fogyókúra, ami ezek beleférnek, hisz Te döntöd el, mivel fogysz, de a 2. sem írta, hogy bele kell férniük. Van, aki életmódot vált, s onnantól NEM eszik pogácsát, akár soha.
Ez persze más műfaj, amit Te nyomsz, nem ezt kérdezted.
Nos, miért ne férne bele? Én heti 1-2-szer tartottam magasabb kalóriás, sörözős-édességes (bár édességet mindennap ettem amúgyis) ereszdelahajam napokat, mégis fogytam, amíg sok volt a feleslegem. Rengetegen számolnak be hasonlókról, akár kisebb felesleg és tempósabb fogyás mellett is.
Havi egy nem zabálós, de "mindent evő" nap pedig kvázi akárkinek belefér, annyira ritka ez így, képtelen sokat rontani az eredményen, főleg, ha tényleg nem eszel jelentősen többet (de még az se jelentene sokat havi egyszer fogyás szempontjából, hogy annyit eszel, amennyit bírsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!