Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok? (KÉPPEL)

Nagyon kövér vagyok? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Nagyon ducinak érzem magam, a családom csak megerősíti ezt. Mindenki kinevet a túlsúlyom miatt. Szeretnék leadni 10-20 kilót.

Szerintetek kövér vagyok?

[link]

[link]

2015. aug. 4. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, 20 kilót meg nincs honnan leadnod. Ha annyira zavar a súlyod, akkor fogysz egy picit hasból és annyi. De még ha nem is fogsz, akkor is nagyon távol vagy a kövértől, de ducinak se mondanálak.
2015. aug. 4. 17:38
 12/16 anonim válasza:

kinevet? irigy kutya mind... ez max édesen nőiesen formás!

volt barátnőm pont ilyen testalkattal rendelkezett és megőrültem érte.

2015. aug. 5. 10:47
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

Itt látszik, hogy mennyire relatív ez a dolog.

Szerintem határozottan elhíztál. Ha másért nem, a saját egészséged érdekében fogyj le.

Tudom milyen, én is voltam 67 kiló, miközben az 52 ideális nekem.

2015. aug. 5. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezek tipikus semmit mondó képek. Egész alakos, több irányból. Na abból már lehetne valamit látni.
2015. aug. 5. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
A labaid vekonynak tunnek csak a hasadon van kis felesleg ami gyorsan lepucolhato:) szivesen segitek ha dobsz egy uzit:)
2015. aug. 9. 22:24
 16/16 anonim válasza:
Ez semmi. Ne aggódj. ;) Látszik a comboson semmi nincs. A poci meg nembaj lánynak.
2015. nov. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!