Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok? Hány...

Nagyon kövér vagyok? Hány kg-t kéne leadnom? (képpel)

Figyelt kérdés

15 L, 180 cm

Szeretnék rendesen lefogyni nyár elejéig. Mozgok amennyit tudok, étkezés pedig csak egészséges ételek, és kevés.

[link]

2013. febr. 24. 14:47
 1/10 anonim válasza:
24%
Ugyan,ez a kövértől még messze van! Szerintem 10 kg-ot ha lefogysz, pont jó leszel. Egészséges ételek jó pont, viszont ne egyél olyan nagyon keveset. A kulcsszó legyen a sokszor keveset! A sportot/mozgást ne hanyagold el,anélkül nem sokra mész!
2013. febr. 24. 14:50
 2/10 QueenRavenna ***** válasza:
Sportolj, formásodj, mert az nagyon rádfér. Nem vagy kövér, csak puhány, plötyi.
2013. febr. 24. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
így van, nem kövér vagy, hanem plöttyedt, sportolj többet!
2013. febr. 24. 15:04
 4/10 anonim válasza:
Nem vagy kövér, izmosodj, fuss, zumbázz, miegymás.
2013. febr. 24. 15:06
 5/10 A kérdező kommentje:

A suli és a tanulás sok időmet és energiámat elveszi, de a suliban minden nap van tesi, ebből 3 tényleg hasznos, és ha lesz pénzem meg energiám, akkor zumbázni fogok járni, de tornázni remélem itthon vagy elmenni futni ha elolvad a hó.

Múlt héten úgy fogyóztam végig, amit teljesen bírtam, hogy délelőtt gyümölcsök, délben egy szendvics (barna kenyér, sajt, saláta, paradicsom), 3-4 óra között főzelék, vagy lencseleves, és/vagy 2 falafel szendvics, itthon már pedig semmi, maximum gyümölcs, és a lefekvés 9-10 órakor. Ezt bírtam különösebb éhezés nélkül.

2013. febr. 24. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
A zumbát felejtsd el, ha változást akarsz az alakodon. Inkább húst kéne enni, nem főzeléket, a gyümölcs pedig a fruktóz miatt neméppen "fogyókúrás" kaja. Amúgy én is az izmosodást javaslom.
2013. febr. 24. 15:28
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
A suli semmilyen idődet nem veszi el. Rengeteg élsportoló el tudja végezni az iskolákat és nekik nem 2 naponta 1 óra mozgásól van szó. A sulis tesi kb 0. Nagyszerű, hogy múlt hét óta próbáltál jól étkezni, csak az a baj, hogy nem jött össze. Reggelre ehetnél lassú felszívódású ch-t pl zabpelyhez utána napközben sovány húsok(csirke, pulyka, hal) zöldséggel. Estére pedig túrót. És naponta legalább 4-5ször egyél keveset! Fontos, hogy az utolsó étkezésed kb 1,5-2 órával lefekvés előtt legyen, ne pedig este 6-kor meg ilyen értelmetlen időpontokban.
2013. febr. 24. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy kövér!(Bár mivel a képen ruhában vagy elég nehéz megállapítani és jobb lenne 1 másik kép)De a sport az elkélne 1 kicsit
2013. febr. 26. 07:41
 9/10 anonim válasza:
valakinek te vagy az álomnő..
2013. jún. 2. 20:07
 10/10 anonim válasza:
Hát lehet hogy valakinek ez puhány,de nekem pont ez jön be :)
2013. dec. 26. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!