Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárig lefogyok 10-15 KG így...

Nyárig lefogyok 10-15 KG így szerintetek?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy eszek mindent végülis, csak keveset tehát, hogy olyan 1100-1200 kcal legyen, (habár nem vagyok benne biztos hogy megvan annyi szerintem sokszor jóval kevesebb)de a lényeg, hogy mellette heti 6-szor edzek. Három kondi edzés és három Aikido edzés. Második hetemet csinállom így, és nem vagyok fáradt és már fogytam 2,5 KG-ot ( A hasam gyönyörűen elkezdett laposodni, tehát onnan nagyon sok lement ). Szerintetek, ha tovább csinálom így akkor azzal le fog menni 10-15 KG június elejére?

14/f 85KG voltam, most vagyok 83 KG és 169 CM

Csak normális válaszokat kérek szépen, előre is köszönöm !

2010. márc. 7. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán. :) Ügyes vagy, mindent bele!
2010. márc. 7. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
grat. csak így tovább, menni fog.
2010. márc. 7. 19:45
 3/8 maundrel ***** válasza:
90%
hát egy tini fiúnak nem igazán kellene 1200 Kcal alá menni. Ha 1000 alá mész az már szabály szerűen koplalás. Mivel fiú vagy főleg nem kellene az izmaidat elveszíteni. Szóval semmi féle képpen ne menj 1200 alá. és legyen elég fehérje beviteled.
2010. márc. 7. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Szerintem ne koplalj, mert az izmaidból fogsz fogyni és nem lesz valami férfias alakod.

A bátyám 112 kg-ról fogyott pár hónap alatt 90-re. Nagyon jól néz ki.

Ő azt csinálta, hogy evett, de áttért a sok fehérjére, mert az kell az izmokhoz. Sok halat, csirkemellt eszik. Eljár futni és konditerembe jár min. 3-szor egy héten.

Gyönyörűen alakul, a hájból rengeteg lement és mostmár izmos.

Választd fiúként ezt, szép leszel. Ne koplalj, csak egyél okosan. Sok fehér hús, zöldség, gyümölcs. És rengeteg edzés.

Menni fog.

2010. márc. 7. 21:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, habár még nagyon szívesen várom másokét is!

Na, hát nem igazán lehetett kivenni szerintem a kérdésből, de viszont ahogy mondta az utolsó kettő válaszoló, én is így gondolom sőt, így is csinálom. :-)

Minden koni edzés után eszek egy ilyen fitness turó féleséget, nagyon fincsi és 0,1% zsírtartalom, van. Van benne azért egy kevés kalória de mindig pont belefér és a fehérje tartalma pedig 6,5 asszem ja és hát semmi szeroid vagy ilyesmi csakis tisztán mindent. Ja és azt mnég hozzá kell tennem, hogy van rajtam izom azért mert hát egy év kondizás után már most belenyomok (fekvenyomás) 80 KG-ba 4-et ami szerintem nem olyan rossz ennyi idősen. :-)

2010. márc. 8. 15:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki ezt a kérdést mert kicsit elbizonytalanodtam, egyátalán nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom, mindent eszek, de hát nem tudom, kiszámítani, hogy mikor van meg az 1200 Kcal és amúgy meg hiába az edzés szerintem lehet, hogy vissza kéne venni 1100 Kcla-ra, mert szerintem nem olyan gyors a fogyás, oké tudom, hogy nem két np alatt fog ez lemenni, de hát nemtudom. Véleményetek van ezzel kapcsoltaban ?
2010. márc. 10. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem 1500at is kellene enned.

Meg mi az hogy 6.5 a fehérjetartalma a túrónak??

2010. márc. 10. 21:04
 8/8 anonim válasza:
Sztem simán ;) Sok sikert hozzá, és ne add föl! :)
2010. márc. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!