Mit tegyek? Azt hiszem bulémiás vagyok!
Figyelt kérdés
Állandóan éhesnek érzem magam és szinte zabálok amit csak érek!!Probálom megállni hogy ne egyek annyit de elkap a hév és egyszerűen nem tudom abba hagyni.Utánna pedig olyan bűntudat jön rám,hogy addig nem nyugszik a gyomrom míg.........Ezt nem merem senkinek elmondani,probálom magam korigálni a dolgokat,étvagycsökkentő tablettát szedek,vannak olyan napok hogy műkodik is..Elhízni nem akarok!A KÉRDÉSEM AZ hogy ugye így nem fogok?????????Ugye nem???2008. szept. 5. 16:40
1/7 anonim válasza:
a bulémia táplálkozási zavar, olyan mint az anorexia, szakértőnek kéne hogy kezeljen!
és ha egész nap zabálsz, hízni fogsz, mert nem tudsz mindent kihányni
2/7 anonim válasza:
Szia!Annyira szeretnék segíteni nagyon sajnálak.Abba kellene hagynod nehogy komolyabb probléma legyen belőlle.Néhány tanácsot tudok adni probáld ki (sárgarépát ropoktassál,egyél inkább gyümölcsöt,igyál joghurtokat ,kefirt,de ne feledkez meg a főtt ételről semm)Nem vagyok szakember,de ha beszélgetni akarsz róla írj priváltba!Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Nem írta ki a privát e-mailt.Ha szükséged lenne rád kiírom az email címemet.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Az email címed ha lehet szívesen elfogadnám,mert jó lenne valakivel erről beszélgetni.
2008. szept. 6. 08:48
5/7 anonim válasza:
Szerintem az elhízás a legeslegkisebb és legmellékesebb veszély, ami fenyegethet. Sürgősen keress fel egy orvost, most ne az alakoddal törődj, az életed van veszélyben!
6/7 anonim válasza:
Szia!A második válaszadó vagyok az email cím smarian78@freemail.hu.Ha szeretnél megbeszélni a gondodat akkor írj!szia!!!
7/7 anonim válasza:
Én egy éve vagyok bulémiás.. elhízól tőle hidd el nekem, mert a szervezeted nem képes mindent elégetni.. hagyd abba!:S Nekem az emésztésemet tette tönkre.. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!