Birok igy fogyni?
Egészséges ételeket eszek. Rengeteg zoldseget, csirkemell húsát és párában főtt halat (nincs benne semmi zsír). Gyümölcsöt is eszek.
Csokkentettem a napi étel adagomat.
Édesség és nassolás nincs. Minden etkezes elott vizet iszok. (Meg nap közben is)
Gorkorcsolyazok mindennap 45-60 percet.
Ez mellett hetente egyszer 2 óra lovaglás.
50 kilo vagyok (162-3 cm), szeptemberre 46-47 kilo szeretnék lenni.
Nem tartom magam kövérnek, de 46-47 kilosan ereztem magamat legjobbn a bőrömben. Szóval azt h miért akarsz lefogyni nem vagy kövér kommenteket hagyjatok.
Agusztus végén lesz egy teljes hét, ahol napi 5-7 óra lovaglás vár rám. Remélem ott is sikerül fogyni (n itt a táplálkozásra nem tudok ügyelni, mert itt korlátozva vagyok , csak mennyiségre birok ügyelni )
16/l
A helyes írásért bocsi, nem vagyok magyarországi, valamint telefonról vagyok.
Reggeli - pirotos 1 db (tudom hizlal a kenyer, de errol nm tudok lemondni nagyon szeretem.
Ebed - ha leves van akkor egy tal leves (csirkemelle van benne és zöldségek) + egy kisebb tálon zöldségek és csirkemell hús (2:1 arányban, ha nem csirkemell v hal vn (ami zsirnelkuli) akkor kihagyom a húsokat )
Ha nincs leves akkkr ugyanez van csak levs nélkül.
Uzsonna- egy gyümölcs/ v nyers karalábé
Vacsora- nincs, ugyanis ha vacsorázok rosszul leszek.
Nem a legjobb beosztás de amit birok megteszek.
Heti egy bűnözés bele van számolva, ugyanis vay vendégségben vagyunk vagy vendegek vannak. Ilyenkor a nalirendbe csak az uzsonna valtozik (kalacsra).
köszi a választ.
mindenképpen szeretnék 2 kilót ledobni.
Ha a 3-4 nem is jön össze.
De nem tudom, hogy izomból menne-e le.
Még soha nem számoltam ki mennyi kalória, igazából a kalória számolás nem ment.
Nézd meg, mennyi zsírt eszel, mert veszélyes kb. 30-40g alá menni, esszenciális tápanyag.
Azonkívül valószínűleg erősen koplalsz, ami szintén nem jó.
Buta dolog kihagyni a fehérjét, ha nincs sovány hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!