Szerintetek lehetséges hogy ennyire sokat fogyak? (kép lent)
Sokat kéne fogynom most kb ilyen vagyok ill egy picikét ducibb(hasra nézve):
és és nekem már az is nagyon jó lenne ha ilyen lehetnék:
de én valójában ilyen szeretnék lenni:
szerintetek hogyha nagyon kitartó vagyok a fogyiba és sokat mozgok akkor valamikor is kinézhetek úgy mint az utolsó képen lévő lány ?
Köszi a válaszokat előre is :D

Mennyi idős vagy? Azért azt is vedd figyelembe, hogy még Miley-nak se ez a végleges alakja, még ő is fejlődő szervezet, ő is változik, a növekedés 25 évesen áll le véglegesen, még neki is lehet szélesebb a csípője, a válla, alakulhat még a melle, nőhet a csontozata, attól függően, mit örökölt. Én pár hónapja töltöttem a 25-öt, és elég sok korábban jó ruhámat kellett kiselejtezni, mert még változott az alkatom, nőttem, szélesedett a csípőm, nőtt a mellem, már nem vagyok kislány, és én ennek mondjuk örülök, hogy már nem kislányos az alakom, hanem igazi nőies.
Próbálj megbarátkozni a tested adottságaival, nézd végig, mi az, ami adott, és ehhez képest mi az, amin lehet faragni, ettől függetlenül pedig addig, amíg nem éred el a kívánt eredményt (ne legyél csontkollekció, a saját érdekedben), addig is öltözködj az alakodnak megfelelően, és nem fogsz kövérnek látszani (szerintem most se vagy az, csak van egy kis túlsúlyod, de ezt nem nehéz ledolgozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!