Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elérhető, hogy valaha ilyenből...

Elérhető, hogy valaha ilyenből ilyen legyek? Kép lent.

Figyelt kérdés

Körülbelül ilyen vagyok:

[link]

2010. márc. 7. 00:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy az előző mondja... Nem lehet, mert egészen más a csontozatuk. Ha olyan vagy, mint az első képen, sosem leszel olyan sovány, ha beleszakadsz sem. Én is olyan vagyok, pár kilót sikerült leadnom, de olyanná válni nem. Az első képen alapból, alkatilag széles a csípőjük, a válluk... Fogyhatsz, de a csontot nem lehet lefaragni. :)
2010. márc. 7. 07:05
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

A 2. képen lévő lányhoz szerintem se szükséges hasonlítanod, kiállnak a csontjai, az összes bordáját meg lehet számolni, vannak szép vékony lányok, de ő nem az a kategória. Az 1. számú kép széles vállú, széles csípőjű lányaiból sose lehet alkatuknál fogva, keskeny csípőjű, csapott vállú "piszkafa".

Viszont! Ha sportolsz, és kicsit változtatsz az étrendeden(egyszerűen hagyd el a cukros, lisztes ételeket), egy kicsit utánaolvasol az egészséges táplálkozásról, akkor idővel csökkeni fogynak a méreteid. Én is ilyen kb. ilyen típusú lány voltam, 176 cm-ről és 70 kg-ról 62 kg-ra fogytam, most a típikus homokóra típusba sorolhatom magam. Nincs úszógumim, vékonyabbak a combjaim, és laposabb a hasam. Örülök, hogy ilyen vagyok, megszerettem tornázni, és szívesebben próbálok ki új ételeket, a megszokott magyaros ízek mellé.

2010. márc. 7. 07:33
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

középkorú, széles csontozatú nőből sosem leszel fiatal, filigrán alkat. de nem tudom, miért akarsz az lenni?

az első két nő sem hájas, egyszerűen ilyen a testalkata...

2010. márc. 7. 08:11
 14/23 A kérdező kommentje:

Széles a csípőm, de az nem baj, és alkatilag sem egészen ilyen vagyok. Én csak a kilókra értetem, hogy olyan súlyból, lehet-e valaki ilyen csinos. A 2. kissé gebe, de csak ilyen képeket találtam.

165 cm vagyok, 68 kg.

55 kg szeretnék lenni, úgy csinos voltam nagyon.

20 éves lány vagyok.

2010. márc. 7. 09:32
 15/23 anonim válasza:
77%

szerintem a második képen levő nőci túl vékony, gondolom van benne egy kis digitális retusálás is.

egyszer a normál 53kilós súlyomról egy szakítás után 1 hónap alatt lefogytam 48ra. sehol párnák, vékony voltam és könnyű, de nem éreztem jól magam. szerencsére hamar visszaállt a súlyom.

szerintem csak addig fogyjál, hogy még jól érezd magad a bőrödben, legyen melled, ne lötyögjön a bőröd és egyészséges legyél.

2010. márc. 7. 09:35
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Ti miről beszéltek? Miért lenne gebe a csaj? Nagyon is csinos a 2. képen, tökéletes fürdőruci alakja van!
2010. márc. 7. 09:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Hm igen. Az 55 kg szerintem pont jó a magasságodhoz.

Az az ideális amikor vki 1 héten 1 kg-t fogy, azaz havonta kb 4 kilot. Szóval ha ilyen ütemben fogysz (sok zöldség és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett, mert ezek az emésztést is segítik) akkor 3 hónap alatt már látszik az eredmény. Azt még hozzátenném h az első pár kilo könnyebben lejön, a többit azt nehezebb leadni mert azok már rögzülve vannak ezért lassabban jönnek le. Étrend kiegészítők közül meg L karnitint szoktak szedni ez is segíti a zsírégetést edzés előtt..

Nah szóval én azt mondom h lehetséges 4 hónap alatt.

2010. márc. 7. 12:23
 18/23 A kérdező kommentje:

Hát, ez az. Így aránytalan vagyok. Mellem semmi, széles csípő, nagy fenék és comb. Ezt akarom arányba hozni.

55 kilósan jól éreztem magam nagyon. Csak sokat híztam.:(

Szerintem az első képen nem csak alkatról van szó. A kék ruháson látszik, hogy dagik, milyen hasa van már.

2010. márc. 7. 15:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
hátha nektek ez a csaj gebe ,akor ti még nem látattok igazi modelleket na azok oxt rondák ...ez a csaj még belefér az egészségesen vékony és szép kategoriába !
2010. márc. 7. 17:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is gyönyörű alakja van.
2010. márc. 7. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!