Elérhető, hogy valaha ilyenből ilyen legyek? Kép lent.
A 2. képen lévő lányhoz szerintem se szükséges hasonlítanod, kiállnak a csontjai, az összes bordáját meg lehet számolni, vannak szép vékony lányok, de ő nem az a kategória. Az 1. számú kép széles vállú, széles csípőjű lányaiból sose lehet alkatuknál fogva, keskeny csípőjű, csapott vállú "piszkafa".
Viszont! Ha sportolsz, és kicsit változtatsz az étrendeden(egyszerűen hagyd el a cukros, lisztes ételeket), egy kicsit utánaolvasol az egészséges táplálkozásról, akkor idővel csökkeni fogynak a méreteid. Én is ilyen kb. ilyen típusú lány voltam, 176 cm-ről és 70 kg-ról 62 kg-ra fogytam, most a típikus homokóra típusba sorolhatom magam. Nincs úszógumim, vékonyabbak a combjaim, és laposabb a hasam. Örülök, hogy ilyen vagyok, megszerettem tornázni, és szívesebben próbálok ki új ételeket, a megszokott magyaros ízek mellé.
középkorú, széles csontozatú nőből sosem leszel fiatal, filigrán alkat. de nem tudom, miért akarsz az lenni?
az első két nő sem hájas, egyszerűen ilyen a testalkata...
Széles a csípőm, de az nem baj, és alkatilag sem egészen ilyen vagyok. Én csak a kilókra értetem, hogy olyan súlyból, lehet-e valaki ilyen csinos. A 2. kissé gebe, de csak ilyen képeket találtam.
165 cm vagyok, 68 kg.
55 kg szeretnék lenni, úgy csinos voltam nagyon.
20 éves lány vagyok.
szerintem a második képen levő nőci túl vékony, gondolom van benne egy kis digitális retusálás is.
egyszer a normál 53kilós súlyomról egy szakítás után 1 hónap alatt lefogytam 48ra. sehol párnák, vékony voltam és könnyű, de nem éreztem jól magam. szerencsére hamar visszaállt a súlyom.
szerintem csak addig fogyjál, hogy még jól érezd magad a bőrödben, legyen melled, ne lötyögjön a bőröd és egyészséges legyél.
Hm igen. Az 55 kg szerintem pont jó a magasságodhoz.
Az az ideális amikor vki 1 héten 1 kg-t fogy, azaz havonta kb 4 kilot. Szóval ha ilyen ütemben fogysz (sok zöldség és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett, mert ezek az emésztést is segítik) akkor 3 hónap alatt már látszik az eredmény. Azt még hozzátenném h az első pár kilo könnyebben lejön, a többit azt nehezebb leadni mert azok már rögzülve vannak ezért lassabban jönnek le. Étrend kiegészítők közül meg L karnitint szoktak szedni ez is segíti a zsírégetést edzés előtt..
Nah szóval én azt mondom h lehetséges 4 hónap alatt.
Hát, ez az. Így aránytalan vagyok. Mellem semmi, széles csípő, nagy fenék és comb. Ezt akarom arányba hozni.
55 kilósan jól éreztem magam nagyon. Csak sokat híztam.:(
Szerintem az első képen nem csak alkatról van szó. A kék ruháson látszik, hogy dagik, milyen hasa van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!