Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látom a változást?

Miért nem látom a változást?

Figyelt kérdés

98 kilóról indultam és most vagyok 67 kg. (-31). Már komolyan érzem a bordáim egy részét, a kezem is sokkal vékonyabb lett, az arcom is szintén és mindenki már mondja hogy hagyjam abba a fogyást. De én még mindig ugyan azt a kövér lányt látom mint azelőtt. Teljesen elkeseredtem és már nem tudom mit tegyek hogy úgy lássam magam mint a körülöttem levők. Remegek ha utcára kell menni mert félek hogy kiröhögnek. Depressziós és pánikbeteg lettem a sulis éveim alatt. A szüleim folyton mondják menjünk újra pszichiáterhez mert attól tartanak hogy anorexiás lettem mivel egy nap 200-400 kcalt eszek meg. Már bűntudatom van ha elérem az 500-at vagy a 400-at. Ha megkívánok édességet akkor azt megrágom majd kiköpöm, mert belül egy hang azt mondogatja hogy ez méreg. (azaz az étel). Szeretnék még 5 kg-t fogyni bár szerintem 40 kilósan is ugyan úgy kövér lányt látnék a tükörben.

168 cm 15/L

2015. júl. 29. 01:36
 1/6 anonim válasza:
Fordulj szakemberhez! Szerintem te is tudod, hogy ez így nem egészséges.
2015. júl. 29. 02:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a testzsír százalékoddal van baj nem a súlyoddal!
2015. júl. 29. 07:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, anorexiás lettél. Ha meg akarod élni az érettségid, forduljatok minél előbb szakemberhez!
2015. júl. 29. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha lefogysz is kövérnek fogod érezni magad ha továbbra is így gondolkozol.

A fejben valamit nagyon másként gondolsz.

Én 78 kg voltam a legtöbb de azt is terhesség esetén egyébként mindig 65 kg körüli voltam, és nem azért mert ilyen fajta vagyok én is diétáztam világ életemben sőt még most is.

És ha én egyszer lefogyok 52-55 kilóra én a látszatot nézném, tehát nem érezném magam kövérnek , mert nem is lennék az.

Tulajdonképpen te sem vagy kövér, csak azt hiszed mert nem hiszel a szemednek.

Azért szép eredmény 31 kg. Szerintem inkább biztass más nagy súlyú embereket is megjön az életkedved, rájössz hogy sokan irigykednek utánad és nem vagy már kövér.

Lehet nem is kéne a pénzedet pazarolni orvosokra csak meg kéne magadat győzni hogy te lefogytál már sokkal vékonyabb vagy.

Egyébként megkérdezhetem hogy hány cm magas vagy?

2015. júl. 29. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egy mentális probléma és tényleg szakember segítségére lenne szükséged, mert ilyen távsegítséggel ez nem fog megoldódni, pedig ennyi táplálék biztosan nem elég neked hosszú távon, úgyhogy ezt a problémát gyorsan meg kell oldani, mert a kórházig nem kéne eljutni, így viszont tényleg az lesz a vége.

Addig is: 31 kiló fogyás után _biztosan_ nem vagy kövér. Új ruhákat vettél már? Én férfi vagyok és nem vagyok egy piperkőc, de megmondom őszintén, engem is elégedettséggel tölt el, amikor 27 kiló fogyás után XXL helyett L-es ruhát kell vennem :) Ja és természetesen a normális méretű ruhákban sokkal jobban is nézek ki, a régi ruháimat fel se veszem.

2015. júl. 29. 09:36
 6/6 A kérdező kommentje:
168 centi vagyok. Tudom hogy szakember kell, anyum talált is de én tartok tőlük. A legutóbbinál is sírva mentem el minden alkalommal.
2015. júl. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!