Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látom a változást?

Miért nem látom a változást?

Figyelt kérdés

Fogytam több,mint 5kg-ot,de nem látok semmi változást,és más se lát.Nem mondják,hogy fogytam vagy valami..Sőt..a múltkor az egyik ismerősöm,amikor egyszerre ettem meg 3 joghurtot,azt mondta,hogy "Ne egyél ennyit,mert elhízol!"

58kg-ról 53-ra fogytam másfél hónap alatt.

2013. nov. 30. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontosan min változtattál? Most egy dolog, hogy fogytál 5 kilót.. nem ez a lényeg.

Konkrétan le is írtad, hogy betolsz 3 joghurtot. Mégis akkor mit vársz? Aki nem eszik normálisan, az nagyon ritkán néz csak ki normálisan (és aki ilyen szerencsés, annak sem tart ez sokáig!)

2013. nov. 30. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom izomból fogytál. Ilyenkor nem valami látványos a fogyás.

(3 joghurt... no coment)

2013. nov. 30. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért nem látszik, mert nyilván nem zsírból fogytál, így ugyan annyira zsíros vagy (sőt, arányaiban még jobban), mint azelőtt.
2013. nov. 30. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Iskolaidő alatt énis sokat fogytam, olyan 8 kg-t.

Alig vette észre valaki.

Mikor nyár lett, akkkor leadtam a maradék 6-ot.

Na, szeptemberben egyből úú,úúú de sokat fogytál, mennyit? Hát mondom 14-et.

És mindenki azt hitte, hogy a nyárnak abban az 1-1,5 hónapjában...

Aztán mondtam egyik csajnak, hogy hát már január óta leadtam júniusig 8-at, nem is látta?

Mondta hogy nem vette észre.

(Bár azért van aki megjegyezte már akkor is)

Lehet az az oka, hogy sokat látnak, ezért nem feltűnő.

2013. dec. 1. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!