Hogyan gyűjtsek erőt hogy lefogyjak?
Egyfolytában azt fontolgatom magamban,hogy lefogyok,és eddig még sose került rá sor,mert mindig azt mondom,hogy majd holnap elkezdem.
Hogyan lehetne erőt gyűjteni rá?
Nem feltétlenül kell erőt gyűjteni rá. Egyszer kattansz és életmódot váltasz :D Nekem volt pár ilyen.
Az utolsó életmódváltásomat viszont már nem mertem csak úgy meglépni, ott kivártam, hogy elegem legyen a bő egy év stagnálásból.
Természetesen az életmódváltástól még nem fogy az ember, de sokat tud segíteni, ha jól választotta meg az ember.
Amiket halogatok... Azok szinte sose jönnek el, ha nem határozom el magam, de ebben más nem nagyon segíthet
A Te fejedben nem tudunk átbillenteni semmit.
De talán nem az van a fogyásról benne, mint kéne. Nem kell éhezned és sanyargatnod magadat, legföljebb sokáig kutatni a megfelelő módszert, ha az a fajta vagy, aki nem tud simán kevesebbet enni vagy sokat mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!