Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnek fogyni keves...

Hogyan tudnek fogyni keves szabadidovel?

Figyelt kérdés
11 orat dolgozok a heten 6 napot, 1 napot a parommal toltok. Reggel este 1 orat utazok a munkahelyemre es haza. Tudom az etrenden sok mulik, de megis szeretnek formalodni kicsit, laposabb hasat stb. Nem vagyok ordas diszno, de 10 kg-t hiztam ( elvileg ennyi kellett ram mindenki szerint ) megsem erzem magam jol a boromben, egyszeruen tudom magamrol, h kepes vagyok megvaltozni. 164/60

2015. júl. 26. 22:37
 1/4 Zola18 válasza:
Jól mondod az étrenden rengeteg minden múlik. Ha már napi 20-30 percet rászánsz és találsz magadnak valami jó kis, testhez álló étrendet lesz eredménye. Csak légy kitartó. Sok sikert!
2015. júl. 27. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
A kevés szabadidő szerintem tök jó a fogyásra, mert addig sincs az, hogy unalmadban eszel... Én mióta dolgozom tök sokat fogyok, mert addig sincs mit magamba tömjek :D
2015. júl. 27. 01:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy jól eszel = nem eszed betegre magadat.

Kevés szabadidővel nem biztos, hogy lesz napi 1 vagy fél órád edzeni, bár jó lenne időnként értelmes edzést beiktatni. Szerencsére az étkezés a meghatározó, az pedig hasonló időköltséggel bír akár hizlaló megbetegítő akár értelmes, egészségmegőrzést elősegítő.

2015. júl. 27. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat igen melohelyen en sem tudom annyit enni mint egy lustizos napon, de vmi fel oras intenziv edzes program erdekelne ami tenyleg hatekony .
2015. júl. 28. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!