Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
A barátnőm alig eszik,ha egy nap megeszik 800 kalóriát már azt mondja hogy az húú de sok. Ma is attól volt kiakadva hogy ugye moziban voltunk,vettünk popcorn-t meg kólát és többet egész nap nem evett,csak 2 szelet almát. Szerintem ez nem normális.
13 éves,171 centi és 63 kiló. De alig van rajta felesleg,talán 2-3 kiló.
Már az anyukája,az én anyukám és én is mondjuk neki hogy ez nem normális,de senkire se hallgat. Mit tehetnék ?Aggódok érte :(
2015. júl. 26. 22:03
3/7 anonim válasza:
néz, ha o igy dontott hogy ezt teszi akkor ez van de ha folyamatosan azt mondogatod neki hogy ez nem normális akkoregy ido után rájon hogy hulyeseg
4/7 anonim válasza:
Nyilván nem normális, ha valaki nagyon mélyen a szükségletei alatt eszik... :(
5/7 A kérdező kommentje:
2.
Ez nem kamu!!!
2015. júl. 26. 23:06
6/7 Zola18 válasza:
Hát ha tényleg ilyen keveset enne akkor szerintem 40 kiló se lenne. De ha tényleg ezt csinálja nem normális. Mondogasd neki hátha megjön az esze.
7/7 anonim válasza:
Az is lehet hogy nem diétázik és békén kéne hagyni :'D baromi idegesitő hogyha állandóan tömnek valakit az én 168cm vagyok és 45 kiló de soha nem fogyókúráztam csak egyszerűen kevéssel is jól lakok , van aki nem szeret zabálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!