Pasik. A korte vagy az alma alak a vonzobb szerintetek? Es miert?
Ami nem nagyon tér el a 90 - 60 - 90-től, az mind ok.
Aztán, ha majd kicsit tapasztaltabb leszel, rájössz, mennyi fontosabb van ennél egy NŐ testén . . .
hát a centi az nem az alakon múlik ám, lehet valaki 80 63 82 vel is homokóra alkatú, nem csak 90 60 90 el
a vastagság és a szélesség is számít, a forma nem csak a méret. Van akinek 85 ös a mellbősége, de van akinek a háta széles és a lapockája nagy, van akinek a melle nagy.
A körte és alma alkatot nem a mellre szokták többnyire mondani, hanem a csípő derék mellre...
Lehet valaki szebb, szexisebb körte, vagy alma alkattal is, nem csak az lehet alma, aki kövér, meg golyó, hanem arra mondják hogy alma, akinek a melle is nagy, dereka sem túl vékony, szal van kis hasija is, meg van combja os, csípője is széles, válla is széles,
a körte is lehet dagi is meg vékony is, lényeg hogy a váll az viszonylag keskenyebb a csípőnél, a mellek meg kisebbek a combokhoz képest, tehát az alsó testhez képest
az alma legalább arányos, de én egyik sem vagyok :)
mellbe is lehet körte, meg citrom, meg dinnye, de ak örte sem lóg, csak ha túl nagy a mell
mellekről annyit, van a kicsi és igazi melleket szereti :)
a lényeg h formás legyen, hegyes :)
csak megfelelő testtartás szükséges hozzá, és ne hordjon a csaj melltartót :)
Milla Jovovichnak is milyen formás cickói vannak, nem feltűnő, de szépek, Nicole Kidmannek is tök kicsik voltak, igaz ő megcsináltatta, de ettől függetlenül gyönyörű nő volt mindigis. Én arra vagyok allergiás, hogy a bimbó hogyan néz ki. Gwen Stefani is teljesen lapos szinte. Ahogy a nőknek sem a farokméret és a bicepsz méret az első, így pasiknak sem a cici. Egy alkathoz illő ruha csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!