Pasik. A korte vagy az alma alak a vonzobb szerintetek? Es miert?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 14:36
1/14 sulfur válasza:
Akkor már inkább körte! Alma volt már egyszer. Mégegyszer nem kellene.
3/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem kérdéses. Egyértelmű, hogy a körte alak, hiszen az testesíti meg a nőiességet, és nem egy golyó.
5/14 anonim válasza:
Mellre érted nem ? Mert én csak ott hallottam körte vagy alma alakról. De akkor persze hogy az alma, a körte lógónak számít. És nő létemre mondom, hogy az nagyon ronda
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem a körte alak a nőiesség formája, hanem a homokóra,nem?Mert általában bögyös, vékonyabb derekú, majd széles csípőjűekként voltak ábrázolva a nők régen(a maiakról ugye ne beszéljünk).
7/14 anonim válasza:
A homokóra, a körte és az alma ronda.
8/14 A kérdező kommentje:
a korte alatt nem azt ertem h bazi nagy segg...hanem h karcsu derek es formas popo...nem pipaszar labak...
2010. márc. 6. 18:58
9/14 anonim válasza:
tudjuk hogy mi a körte és csúnya...
10/14 anonim válasza:
mié az alma szebb?Gurítani kell a nőt, naa neeee, inkább a körte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!