Ma kezdjem el vagy holnap?

omg
így minden nap fogsz kifogást találni...

Szerintem egyél bármit, amit megkívánsz csak csökkentett adagot, és te is jól jársz.
Diéta helyett inkább mozogj többet, és csökkentsd az adagot.

pont ez a lényeg, ne fogyókúrázz, inkább diétázz. a kettő teljesen más. a fogyókúra sanyargatásból, lemondásokból áll, és csak egy bizonyos ideig tart. Nincs megoldás a hogyan továbbra(?) A diétába beleférnek a finom falatok is. csak oda kell figyelni mit -mikor és -mennyit. Nem olyan nehéz, aztán mikor elérted az álomsúlyt akkor is folytatod ugyanezt (addigra már meg is fogod szokni, csak gyakrabban engedhetsz meg magadnak finom falatokat. Akkor már nem diétának fogod hívni hanem egészséges életmódnak. Mellette mozogni is kell, és nem csak addig amíg diétázol.
olvass utána hogy mire van szüksége az emberi szervezetnek; vitamin, fehérje, szénhidrát stb.stb.stb....
Sok sikert!

Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra :)
Szerintem kezdd ma, holnapra már lehet, hogy lebeszéled magad róla.

Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor még nem vagy elszánt....a diétád nem lesz hosszú, gyorsan fel fogod adni.
Hidd el jól tudom, én más sokat diétáztam. A legsikeresebb diétám akkor volt, amikor egy nagy családi kajálás előtt mondtam azt, hogy nha köszi, ti egyetek én eszem amit szabad. Annyira elszánt voltam, hogy 3 hónap alatt, 95 kgról 75 re fogytam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!