Ma kezdjem a fogyókúrát vagy holnap?

Igen igen, tisztában vagyok vele, hogy a fogyókúrák mindig "holnap" kezdődnek, de én nem vagyok az a tipus. Hidjétek el, hogyha én azt mondom, hogy ezen a héten, akkor vagy ma vagy holnap garantáltan ellesz kezdve. Különben ez még nem kifogás, kifogás akkor lenne, ha már elhatároztam volna magam vagy ha már napok óta ezt hajtanám, de én csak véleményt kértem és TALÁN el se megyek ma a vendéglőbe
Szóval jöhetnek még válaszok....
Egyébként ma azért hagynám még egy napot, mert előkésziteném az edzéstervem, leszednék egy csomó DVD-t az internetről is és DVD-re húznám, kitakaritanám a hűtőt, csinálnék vásárlólistát, stb.
Szóval csak ezért, de ez sem muszáj, ha szerintetek ez csak ártani fog

Hm..jó kérdés. Szerintem jó ötlet, hogy pontosan kigondolsz, megtervezel mindent. Én is így kezdtem, és azon a napon még jól beettem:D Nem sok minden múlik ezen az egy napon.:) Sok sikert kívánok Neked!
persze, holnap már ne csináld azt, hogy meggondolod magad, és inkább holnapután kezded. Sajnos én (nem viccelek) fél éven keresztül ezt csináltam. Nem vagyok normális:O
De több mint 1 hete komolyan elhatároztam magam, úgyhogy előtte mindent elterveztem. Talán ez is segített valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!