Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma kezdjem a fogyókúrát vagy...

Ma kezdjem a fogyókúrát vagy holnap?

Figyelt kérdés
Ma megyünk a kedvenc vendéglőmbe, ahol olyan finomságok vannak, hogy úgy érzed a Menny falatjait kóstolnád, de nem tudom, hogy ma mi legyen. Tudom, hogy ezen a héten elfogom kezdeni a fogyókúrát, csak nem tudom, hogy belefér-e még egy nap kényelem vagy nem ? Köszönöm előre is a válaszokat !
2010. júl. 31. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden nap ki lehet találni valamit, ami miatt "majd holnap" elkezdek fogyózni. Amúgy, ha tényleg elhatároztad, akkor egy nap még belefér, de azért ma se vidd túlzásba a kajálást.
2010. júl. 31. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
hát figyelj, ha le akarsz fogyni akkor ebben a pillanatban kezded. ha halogatod mindig lesz olyan alkalom amikor isteni kajákat lehet enni. egyébként ehetsz csak keveset, ne edd tele magad és pl most elkezdhetsz futni vagy tornázni. és napközben legalább visszafogni a szénhidrátokat , ha tudod hogy este nagy kajálás lesz.
2010. júl. 31. 13:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen igen, tisztában vagyok vele, hogy a fogyókúrák mindig "holnap" kezdődnek, de én nem vagyok az a tipus. Hidjétek el, hogyha én azt mondom, hogy ezen a héten, akkor vagy ma vagy holnap garantáltan ellesz kezdve. Különben ez még nem kifogás, kifogás akkor lenne, ha már elhatároztam volna magam vagy ha már napok óta ezt hajtanám, de én csak véleményt kértem és TALÁN el se megyek ma a vendéglőbe

Szóval jöhetnek még válaszok....

2010. júl. 31. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyébként ma azért hagynám még egy napot, mert előkésziteném az edzéstervem, leszednék egy csomó DVD-t az internetről is és DVD-re húznám, kitakaritanám a hűtőt, csinálnék vásárlólistát, stb.

Szóval csak ezért, de ez sem muszáj, ha szerintetek ez csak ártani fog

2010. júl. 31. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Hm..jó kérdés. Szerintem jó ötlet, hogy pontosan kigondolsz, megtervezel mindent. Én is így kezdtem, és azon a napon még jól beettem:D Nem sok minden múlik ezen az egy napon.:) Sok sikert kívánok Neked!

persze, holnap már ne csináld azt, hogy meggondolod magad, és inkább holnapután kezded. Sajnos én (nem viccelek) fél éven keresztül ezt csináltam. Nem vagyok normális:O

De több mint 1 hete komolyan elhatároztam magam, úgyhogy előtte mindent elterveztem. Talán ez is segített valamennyire.

2010. júl. 31. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!