Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott már le valaki cukormen...

Fogyott már le valaki cukormentes Coca-Cola-val?

Figyelt kérdés
pl. Zero, Light
2010. márc. 5. 23:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
Igen, én két hónapig nem ettem, nem ittam, csak coca cola lightot és lefogytam 80kilóról 45re............
2010. márc. 6. 00:11
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
A rakodo munkas a Cola Zero raktaraban!
2010. márc. 6. 00:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
komolyan kérded?:O
2010. márc. 6. 07:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

a sok citromsavtól és adaléktól, ami benne van? a szénsavas löttytől, ami irritálja a beleket?

hát, nem hiszem...

2010. márc. 6. 08:39
 5/19 anonim válasza:
Sztem ne csinálj ilyen marhaságot h colaval fogyizol, mégha az cukormentes is. Nagyon egézségtelen, hidd el, kitarto munka kell hozzá, meg aztán h csak colat iszol és semmi étel, 1 kirágja a gyomrod, 2 hamar visszahizod.
2010. márc. 6. 17:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
a benne lévő foszforsav miatt csontritkulásod lesz, a fogaid tönkremennek. a koffein és az éhezés miatt nem tudsz aludni, a sok édesítőszer. kikészíti a májadat. gondolom, nem vágysz erre. ha képes lennél ezt megcsinálni, miért nem eszel moondjuk naponta 6x200 kcal-t? azzal is jól lehet fogyni, és főként zsírból.
2010. márc. 6. 17:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem csak Cola-t innék. Rendes diétás étrendem van és ásványvizet is iszok, de naponta elfogy fél liter Coca-Cola is. (nem reklámozni akarom)
2010. márc. 7. 18:15
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát, a fogyókúra szempontjából szerintem mindegy, ha cukormentes, de nem egészséges. Ettől függetlenül én is szoktam néha inni, ha nagyon megkívánom, de csak mértékkel. :)
2010. márc. 7. 18:34
 9/19 maundrel ***** válasza:
"de naponta elfogy fél liter Coca-Cola is" ezzel gallyra is vágtad a diétádat.
2010. márc. 7. 18:40
 10/19 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni, milyen egészséges lehet a diétád...
2010. márc. 8. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!