Cukormentes ételízesítőt hol tudnék venni?
Szia!
Venni sajnos nem tudsz, én is kerestem a boltokban ilyet, de mindegyik márkában van cukor kivétel nélkül. :(
De ha van türelmed és kedved, akkor itt egy recept, hogy hogyan lehetne házilag elkészíteni az ételízesítőt.
Ha megcsinálnád és beválik neked, kérlek jelezz vissza, mert engem is érdekelne a dolog, de nem külön háztartásban lakom, ezért ilyenekkel én nem kísérletezhetem...
Köszönöm szépen!
Gondolom az első két válaszoló nem tudja, hogy a sima ételízesítők dugig vannak cukorral.
Vegetáról persze hallottam. Konyhám nincs, az az asszonyé. A vegetába minek a cukor?
Különben meg úgy olvastam, ha nem eszel koleszterint, termel magának a szervezeted.
Ja és anyám, meg a nagyanyám nem is hallott a vegetáról. Vagyis lehet főzni anélkül is.
Komplett ételízesítőre gondoltam, a férjem pár ételt azzal szeret. Ilyen a vegeta vagy a delikát is pl, de mindet agyoncukrozzák, az íze persze sós.
Ne haragudj, nem akartalak letolni, nem azért írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!