Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A cokrosoknak szánt ételek,...

A cokrosoknak szánt ételek, egy fogyókurázónak jó? Vagyis ha pl. cukormentes édességet veszek, mert nem tudok róla lemondani mellette fogyhatok?

Figyelt kérdés

Vagy akár amit ők eszenek az fogyózónak jó?

Édességből sem tömném magam tele, de becsúszhat?

2010. nov. 28. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Étkezni nem tanít meg, sportolni nem fogsz tőle...
2010. nov. 28. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd én cukorbeteg vagyok. A cukormentesnek hitt édességek pont ugyanannyi kalóriát tartalmaznak,úgyhogy nagyon odafigyelek, Ha van csokim, abból is max 3 kockát eszem.Naponta négyszer kajálok, és mindig keveset. Semmi mellékajálás. Nem is vagyok elhízva, a francba, de mitől is. 57 kg.-ot nyomok.
2010. nov. 28. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze édesítőszeres éddeségeket kevésbé egyél, bár nem hizlal inkább egyél helyette almát, mandarint, banánt,kiwit,meg sokfajta gyümölcsöket, meg zöldséget is egy kicsit.Reggel egyél sokat, ebédre már keveset egyél,vacsorára meg semmit vagy ha nem bírod ki akkor egyél gyümölcsöt vagy tejbegrizt cukor nélkül.Én ezt tudtam neked tanéácsolni.
2010. nov. 28. 22:10
 4/6 A kérdező kommentje:
A tejbegríz az estére nem e sok, mivel szénhidrát? de azért köszönöm szépen :)
2010. nov. 29. 08:46
 5/6 A kérdező kommentje:
jah a cokormentes édességek valójában olyanok, mint a rendes cukros?????? :O:O:O
2010. nov. 29. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:
szénhidráttartalmukat tekintve nincs eltérés, tehát ugyanúgy hízlalnak. hetente egy szelet normál sütitől nem lesz bajod még diéta mellett sem, ha viszont naponta ennél ilyeneket(mindegy hogy diétás vagy sem, akkor nem fogsz fogyni) estére meg csak fehérjét egyél.
2010. nov. 29. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!